Home » Monden » Moni a alungat-o pe Ramona Gabor din America

Moni a alungat-o pe Ramona Gabor din America

Pentru că i-a ignorat mai multe sfaturi, Monica i-a “tăiat craca” Ramonei în ceea ce privește visul american.
Grație surorii sale mai mari, Ramona Gabor a avut parte de un trai de lux peste Ocean, timp de câteva luni. Monica îi pusese la dispoziție nu doar veniturile sale și casa ei din Los Angeles, ci și un job foarte bun și o mulțime de relații cu persoane influente. Totodată, cele două au fost împreună într-o vacanță în Hong Kong, pe banii lui Mr. Pink, iar Ramona părea și ea să-și ia elan pe tărâm american, odată ce începuse colaborarea cu firma milionarului chinez, ale cărui băuturi energizante le promova pe bani frumoși. Doar că visul său pare să se fi sfârșit mai repede decât se aștepta. Asta întrucât Moni, foarte exigentă chiar și cu surioara sa, i-a închis rezervorul, după ce Ramona i-a ignorat sfaturile. În plus, picătura care pare să fi umplut paharul pentru iubita lui Mr. Pink a fost refuzul Ramonei de a o însoți în țară la ultima ei vizită.

Se visa model în SUA

După mai multe discuții aprinse, nefericită și pentru că nu și-a găsit joburi în modelling din care să se întrețină în SUA, în ciuda relațiilor “cumnatului” său, Ramona s-a văzut nevoită să-și facă bagajele și să se întoarcă la muncă, în Dubai. Fără susținerea surorii ei, viața peste Ocean s-ar fi dovedit dificilă, așa că a apucat din nou pe căile deja bătute din Emirate.
Sursa: libertatea.ro

Pentru că i-a ignorat mai multe sfaturi, Monica i-a “tăiat craca” Ramonei în ceea ce privește visul american. Grație surorii sale mai mari, Ramona Gabor a avut parte de un trai de lux peste Ocean, timp de câteva luni. Monica îi pusese la dispoziție nu doar veniturile sale și casa ei din Los Angeles, ci și un job foarte bun și o mulțime de relații cu persoane influente. Totodată, cele două au fost împreună într-o vacanță în Hong Kong, pe banii lui Mr. Pink, iar Ramona părea și ea să-și ia elan pe tărâm american, odată ce începuse colaborarea cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: