Home » Monden » Cum să slăbești în timp ce dormi

Cum să slăbești în timp ce dormi

Nu doar când mergi la sală arzi calorii. Uite ce trebuie să faci ca să slăbești în timp ce dormi.

După un antrenament intens, organismul tău arde un anumit număr de calorii, iar dacă urmezi cîțiva pași, vei putea să topești grăsime și când te odihnești. Cele mai bune exerciții care te ajută să slăbești conțin 80% exerciții intense și 20% exerciții cardio. Pe lângă asta, trebuie să respecți și câteva reguli.

Fă sport târziu

Exercițiile de dimineața își au rostul lor, însă cele de seară sunt mult mai eficiente. Fă-le înainte să te bagi în pat și astfel corpul tău va arde calorii și în timp ce dormi.

Fă dușuri reci

Un studiu citat de healthylifetricks.com a arătat că un duș de 30 de secunde cu apă rece activează organismul și te face să arzi grăsimi și aproximativ 400 de calorii în timp ce dormi.

Bea ceai verde

Flavonoidele din ceaiul verde îți intensifică metabolismul. Este indicat să bei în timpul zilei aproximativ 3 pahare de ceai verde și vei arde în timpul somnului 3.5% din caloriile consumate. Discută, însă, cu medicul tău înainte să bei ceai verde, pentru a fi sigur că nu te afectează cofeina pe care o conține.

Dormi în timpul zilei

Un studiu în medicina internă a arătat că 16 minute de somn în timpul zilei îți îmbunătățește metabolismul. În plus, scazi producția enzimei care stimulează metabolismul și nu mai ai pofte nesănătoase care te îngrașă.

Sursa: sportnews.ro

About Mihai Vasile