Home » Administratie » Indicatoare care duc spre nicăieri

Indicatoare care duc spre nicăieri

de Mihaela NICULESCU

De mai bine de 5 ani Secția nr. 2 a Poliției comunitare nu mai funcționează la parterul blocului 1 (CFR) din Bârlad. Cu greu, abia anul trecut a fost dată jos firma și asta la insistențele chiriașului care a primit repartiții în camera unde a funcționat o vreme secția nr. 2 a poliției comunitare.

Între timp a fost schimbată și denumirea serviciului de ordine, din “poliție comunitară” în “poliție locală”, dar nu au fost date jos indicatoarele care îndrumau cetățenii către secția nr. 2, acum desființată. În vreme ce în Bârlad sunt zone unde lipsesc indicatoare importante, inclusiv indicatoare rutiere, în altele sunt lăsate de izbeliște tăblițele care dezinformează populația.

bloc social 1„Locuiesc în acest cartier și câteodată este nevoie ca poliția locală să fie chemată. M-am gândit că de cât să sun mai bine vin personal la acest sediu cu nr. 2. Din păcate nu funcționează de ceva vreme, mi-au spus locatarii blocului CFR. Arderea gunoiului și grătarele – astea sunt problemele cu care ne confruntăm în această perioadă și prezența poliției locale în acest loc ar fi fost necesară” – a declarat un locatar din zonă.

Explicația desființării acestui sediu este evacuarea ghetoului.. Plecarea celor din ghetou nu a rezolvat problema ordinii în zonă, aceasta rămânând în contiunuare una fierbinte.

Reporterul Est News a luat Bârladul la pas și a constatat că cele 3 indicatoare care îndrumă cetățenii către nicăieri, trebuie dezlipite cât mai repede de pe stâlpi.

Oare nimeni nu a sesizat aspectul sau prezența a cât mai multe indicatoare dau orașului aspect de oraș cât se poate de civilizat?

de Mihaela NICULESCU De mai bine de 5 ani Secția nr. 2 a Poliției comunitare nu mai funcționează la parterul blocului 1 (CFR) din Bârlad. Cu greu, abia anul trecut a fost dată jos firma și asta la insistențele chiriașului care a primit repartiții în camera unde a funcționat o vreme secția nr. 2 a poliției comunitare. Între timp a fost schimbată și denumirea serviciului de ordine, din “poliție comunitară” în “poliție locală”, dar nu au fost date jos indicatoarele care îndrumau cetățenii către secția nr. 2, acum desființată. În vreme ce în Bârlad sunt zone unde lipsesc indicatoare importante,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: