Home » Justitie » Țigări de contrabandă descoperite la Vama Albița

Țigări de contrabandă descoperite la Vama Albița

de Roxana NĂSTASĂ

În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit 6.200 țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse și nedeclarate, în bagajele personale ale unei tinere.

În ziua de 14 mai, în jurul orei 18.00, pe sensul de intrare în țară din PTF Albița/județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Nissan Micra, Ludmila S., în vârstă de 37 de ani, cu cetățenie română și R. Moldova.

În baza profilului de risc existent, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și a persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagajele personale ale acesteia, 6.200 țigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigaretelor în valoare totală de 1.395 lei și sancționarea contravențională a Ludmilei S. cu amendă în valoare de 5.000 lei.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: