Home » Sanatate » Calul l-a bagat în spital

Calul l-a bagat în spital

de Mihaela NICULESCU

Duminică, a fost adus cu ambulanța la Spitalul Elena Beldiman un bărbat de 31 de ani, din Floreni (Murgeni), după ce a fost atacat și mușcat de un cal. Animalul, din câte se pare, a fost iritat de faptul că bărbatul mirosea puternic a alcool.

Tânărul s-a pricopsit cu câteva răni, la spate, pe picioare dar și cu o mușcătură strașnică la antebrațul drept. După ce a fost evaluat de chirurg, pacientul a fost propus pentru operație.

„Pacientul a suferit la prânz o intervenție chirurgicală în urma căreia pacientul se simte bine”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu.

de Mihaela NICULESCU Duminică, a fost adus cu ambulanța la Spitalul Elena Beldiman un bărbat de 31 de ani, din Floreni (Murgeni), după ce a fost atacat și mușcat de un cal. Animalul, din câte se pare, a fost iritat de faptul că bărbatul mirosea puternic a alcool. Tânărul s-a pricopsit cu câteva răni, la spate, pe picioare dar și cu o mușcătură strașnică la antebrațul drept. După ce a fost evaluat de chirurg, pacientul a fost propus pentru operație. „Pacientul a suferit la prânz o intervenție chirurgicală în urma căreia pacientul se simte bine”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: