Home » Justitie » La volan, cu permisul suspendat

La volan, cu permisul suspendat

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni au depistat în trafic un cetățean român care conducea o autoutilitară, desi avea permisul de conducere suspendat.

În ziua de 15 mai, în jurul orelor 13, un echipaj al din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, exercitându-și atribuțiile de serviciu pe comunicația Huși-Murgeni, l-a oprit pentru un control de rutină pe Nicolae D., în vârstă de 20 de ani, care conducea o autoutilitară înmatriculată în România. Polițiștii i-au cerut decumentele, dar tânarul n-a putut prezenta permisul de conducere, motivând ca nu-l are asupra sa.

„Lucrătorii poliției de frontieră au procedat la efectuarea unei verificări suplimentare, aflând, astfel, că tânărul avea permisul de conducere suspendat”, ne-a declarat inspectorul de poliție Irina Mirică, purtător e cuvânt al STPF Vaslui.

Polițistii au întocmit pe numele tânărului lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat permisul de conducere. (D.B)

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni au depistat în trafic un cetățean român care conducea o autoutilitară, desi avea permisul de conducere suspendat. În ziua de 15 mai, în jurul orelor 13, un echipaj al din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, exercitându-și atribuțiile de serviciu pe comunicația Huși-Murgeni, l-a oprit pentru un control de rutină pe Nicolae D., în vârstă de 20 de ani, care conducea o autoutilitară înmatriculată în România. Polițiștii i-au cerut decumentele, dar tânarul n-a putut prezenta permisul de conducere, motivând ca nu-l are asupra sa. „Lucrătorii poliției de frontieră au procedat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile