Home » Sport » Victorii pe linie pentru juniorii bârlădeni!

Victorii pe linie pentru juniorii bârlădeni!

Răzvan CĂLIN

Toate cele trei echipe de rugby ale CSS Bârlad s-au impus în meciurile disputate la sfârșitul săptămânii trecute.

La sfârșitul săptămânii trecute, echipele de rugby ale Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad au avut evoluții pozitive, reușind să se impună în fața adversarilor pe care i-au întâlnit. Prima victorie au obținut-o juniorii de la ”Under 19”, care vineri, 15 mai, au jucat în deplasare contra celor de la CSM Câmpia Turzii. Juniorii bârlădeni au reușit să se impună de o manieră categorică, administrând un usturător scor final de 150 – 3. Au urmat apoi juniorii de la echipa ”Under 18”, care au jucat în deplasare contra celor de la LPS Suceava și pe care i-au învins cu scorul de 17 – 5. În fine, echipa ”Under 16” s-a impus cu scorul de 28 – 0 în fața CSS Tecuci.

”Sunt trei victorii binemeritate, trei rezultate pozitive care ne mențin echipele în graficul pentr atingerea obiectivelor propuse. În cazul echipei ”Under 19”, cu această victorie ne-am consolidat poziția a III-a în campionatul regulat. Urmează să disputăm pe 31 mai semifinala în deplasare cu Steaua București. Cei de la ”Under 18” ocupă acum locul II în campionat. Suntem pe poziție de calificare la turneul final care se va derula la sfârșitul lunii iunie – începutul lunii iulie. Aceeași situație este și în cazul echipei ”Under 16” care s-a calificat la turneul final al competiției, ce se va desfășura în aceeași perioadă cu cei de la ”Under 18”. După cum se vede, avem toate șansele să obținem rezultate cât mai bune și în acest sezon competițional. Cu puținj curaj, îndrăzneală și concentrare am putea să facem din nou o figură frumoasă”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Foto: rugby_u19.jpg

Răzvan CĂLIN Toate cele trei echipe de rugby ale CSS Bârlad s-au impus în meciurile disputate la sfârșitul săptămânii trecute. La sfârșitul săptămânii trecute, echipele de rugby ale Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad au avut evoluții pozitive, reușind să se impună în fața adversarilor pe care i-au întâlnit. Prima victorie au obținut-o juniorii de la ”Under 19”, care vineri, 15 mai, au jucat în deplasare contra celor de la CSM Câmpia Turzii. Juniorii bârlădeni au reușit să se impună de o manieră categorică, administrând un usturător scor final de 150 - 3. Au urmat apoi juniorii de la echipa ”Under…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin