Home » Monden » Bravo, băieți! Voltaj s-a calificat în FINALA EUROVISION 2015

Bravo, băieți! Voltaj s-a calificat în FINALA EUROVISION 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta României, va intra pe poziția a 15-a în prima semifinală a EUROVISION Song Contest, care va avea loc în această seară la Viena.

UPDATE 24:01 Cele zece țări calificate în finala Eurovision sunt Albania, Armenia, Rusia, Ungaria, Grecia, Estonia, România, Georgia, Serbia și Belgia. Surprinzător, Danemarca lipsește de pe listă.

UPDATE 24:00 România s-a calificat în finala de sâmbătă!

UPDATE 23:55 Spania, Franța, Australia, Austria, Anglia, Italia, Franța și Germania sunt deja calificate în finală din oficiu.

UPDATE 23:40 S-a închis sistemul de votare.

UPDATE 23:23 Georgia a încheiat seara și începe votarea. 10 din 16 piese vor merge în finală

UPDATE 23:14 Băieții de la Voltaj au pășit cu încredere pe scenă. Piesa „De la capăt” a răsunat la Viena și prestația ne dă speranțe că românii se vor califica în finală.

UPDATE 23:09 Prestația celor din Danemarca i-a transformat în favoriți la trofeul suprem. „The way you are” are toate ingredientele pentru a deveni un hit, iar publicul de la Viena a reacționat ca atare.

UPDATE 23:03 Polina Gagarina, reprezentanta Rusiei, a avut o prestație de excepție. Rusoaica ar fi avut șanse foarte mari și la un concurs de Miss. Emoționată peste măsură, aceasta a părăsit scena în lacrimi.

UPDATE 23:00 Violonista din Belarus a bucurat ochii bărbaților din sală și pe cei ai celor din fața micilor ecrane. De o frumusețe răpitoare, puțini masculi s-au mai putut concentra la cântecul „Time”

UPDATE 22:55 Reprezentanta Ungariei a reușit să adoarmă sala cu melodia „Wars for nothing”, mult prea lentă pentru un asemenea concurs.

UPDATE 22:36 Cu ritmurile balcanice, reprezentanta Greciei a ridicat sala în picioare. Spectatorii au aplaudat la scenă deschisă.

UPDATE 22:34 În concurs au intrat reprezentanții Finlandei, cei patru bărbați cu handicap mintal. Trupa Pertti Kurikan Nimipäivät (PKN) a avut o prestație foarte bună

UPDATE 22:16 Spre deosebire de alți ani, melodia cu care s-a prezentat Moldova nu este atât de puternică și este mult prea comercială. Va ajunge oare în finală?

UPDATE 22:04 Conchita Wurst a cântat în deschidere melodia care i-a adus trofeul suprem

UPDATE 21:53 Moldova va intra prima în competiție

UPDATE 21:45 Alături de băieții de la Voltaj va fi și Andrei Leonte, cel care îi va ajuta din backstage cu vocea sa.

Din cei 16 concurenți, numai primii 10 din fiecare semifinală vor ajunge în finala Eurovision 2015.
Piesa „De la capăt” semnată Voltaj este dedicată copiilor români lăsați în urmă de părinții lor care pleacă să lucreze în străinătate.

Vezi AICI concursul live!

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: