Home » Social » Accident sau sinucidere?

Accident sau sinucidere?

de Marian Mocanu

Ieri, un bărbat și-a pus capăt zilelor aruncându-se în fața unui tren, în apropierea Podului de Fier, la ieșirea din stația CFR Vaslui, pe sensul de mers spre Iași. Inițial, s-a crezut că este vorba de un accident, crezându-se că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost acroșat de locomotiva trenului Regio București Iași. Martorii susțin însă că este vorba de o posibilă sinucidere, bărbatul aruncându-se pur și simplu în fața trenului. Este cea de-a doua sinucidere produsă în doar trei zile la nivelul municipiului Vaslui, după cea a reputatului chirurg pediatru, Augustin Ilieș, care s-a spânzurat în balconul locuinței sale.

Conform declarației martorilor, puțin înainte de ora 12, un bărbat se plimba în apropierea liniei ferate. În momentul când a observat locomotiva s-a aruncat în fața acesteia. Trenul, care abia plecase din Stația CFR Vaslui și se deplasa spre Iași, a staționat în zona accidentului pentru câteva minute, ulterior continuându-și deplasarea. Sosiți la fața locului, paramedicii SMURD nu am mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Trupul bărbatului a fost zdrobit în urma impactului, criminaliștii fiind preocupați în primul rând de identificarea cadavrului. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Transporturi Feroviare și de la Biroul de Investigții Criminale, care fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

de Marian Mocanu Ieri, un bărbat și-a pus capăt zilelor aruncându-se în fața unui tren, în apropierea Podului de Fier, la ieșirea din stația CFR Vaslui, pe sensul de mers spre Iași. Inițial, s-a crezut că este vorba de un accident, crezându-se că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost acroșat de locomotiva trenului Regio București Iași. Martorii susțin însă că este vorba de o posibilă sinucidere, bărbatul aruncându-se pur și simplu în fața trenului. Este cea de-a doua sinucidere produsă în doar trei zile la nivelul municipiului Vaslui, după cea a reputatului chirurg pediatru, Augustin Ilieș, care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: