Home » Invatamant » Medaliați cu aur și bronz la Olimpiada Națională de TIC

Medaliați cu aur și bronz la Olimpiada Națională de TIC

de Roxana NĂSTASĂ

Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui demostrează încă odată că stă foarte bine la capitolul tehnologia informației, performanța elevilor spunându-și întotdeauna cuvântul.

De această dată, patru elevi ai liceului, din cei cinci din județ care au participat la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației și a Comunicațiilor, îndrumați de prof. Carmen Bărdiță și Dan Pracsiu, s-au întors acasă cu rezultate deosebite. Două medalii de aur și două de bronz au ajuns la Vaslui prin Alexandru Toderică (medalie de bronz), Robert Pintilii (premiul al II-lea-medalie de aur) și Laura Mitrache (medalie de bronz), care au participat la secțiunea TIC și Elisei Dragoslav (locul al IV-lea, medalie de aur) care a participat la secțiunea C#.
Olimpiada Națională de TIC s-a desfășurat la Buzău, în perioada 14-17 mai, vasluienii noștri demonstrându-și încă odată valoarea. În afara celor patru medaliați, județul Vaslui a mai fost reprezentat de un elev, tot de la Liceul Ștefan Procopiu, Alexandru Mihăilescu, dar care nu a obținut rezultte notabile.

de Roxana NĂSTASĂ Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui demostrează încă odată că stă foarte bine la capitolul tehnologia informației, performanța elevilor spunându-și întotdeauna cuvântul. De această dată, patru elevi ai liceului, din cei cinci din județ care au participat la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației și a Comunicațiilor, îndrumați de prof. Carmen Bărdiță și Dan Pracsiu, s-au întors acasă cu rezultate deosebite. Două medalii de aur și două de bronz au ajuns la Vaslui prin Alexandru Toderică (medalie de bronz), Robert Pintilii (premiul al II-lea-medalie de aur) și Laura Mitrache (medalie de bronz), care au participat la secțiunea TIC și Elisei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile