Home » Social » "Casa Tudora" ajută familiile sărmane

"Casa Tudora" ajută familiile sărmane

de Roxana NĂSTASĂ

Pentru că există oameni pentru care fiecare zi este o povară, pentru că încă mai sunt copii ale căror lacrimi nu contenesc să le spele copii nevoiasi ajutor 3zilnic chipurile, pentru mamele care trudesc, de multe ori fără izbândă în încercarea lor de a avea bucate pe masă măcar la o zi de sărbătoare, cei de la Casa Tudora din Vaslui au decis ca în prag de Sfânta Înălțare a Domnului să poposească în casele mai multor familii nevoiașe și să le aducă o bucurie.

Astfel, ieri au mers la Moara Grecilor unde au oferit bucate tradițional românești familiei Scafaru, cu 11 copiii și altor familii nevoiașe, precum și copiilor de la Centrul de copii de la Școala nr. 10.
„50 de copii din peste 30 de familii aflate în situație de risc au primit bucate tradițional – românești pentru ca sărbătoarea Înălțării Domnului să îi găsească cu masa îndestulată și împăcați sufletește cu faptul că noi, cei fără lipsuri materiale nu i-am uitat nici acum și nici pe viitor nu o vom face”, a declat Vasile Munteanu, administratorul firmei.

de Roxana NĂSTASĂ Pentru că există oameni pentru care fiecare zi este o povară, pentru că încă mai sunt copii ale căror lacrimi nu contenesc să le spele zilnic chipurile, pentru mamele care trudesc, de multe ori fără izbândă în încercarea lor de a avea bucate pe masă măcar la o zi de sărbătoare, cei de la Casa Tudora din Vaslui au decis ca în prag de Sfânta Înălțare a Domnului să poposească în casele mai multor familii nevoiașe și să le aducă o bucurie. Astfel, ieri au mers la Moara Grecilor unde au oferit bucate tradițional românești familiei Scafaru,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: