Home » Social » Festivalul „Mai cu folk” a adunat vasluienii în Copou

Festivalul „Mai cu folk” a adunat vasluienii în Copou

de Roxana NĂSTASĂ

Parcul Copou a fost asaltat duminică de vasluieni iubitori de muzică, veniți la cea de-a doua ediție a Festivalului “Mai cu folk”. Tineri talentați, zgomote de chitară, muzică bună, aplauze, toate descriu o mică parte din ce s-a întâmplat duminică în cel mai frumos parc din urbea noastră.

După o zi de spectacol în care tineri frumoși și talentați au evoluat pe scenă încântând publicul cu melodiile lor, juriul l-a desemnat mare câștigător pe Răzvan Dragoș Tufă din Bârlad. Câștigători au fost și Paul Robert Moisei din Vaslui care a luat locul 1 la secțiunea individual, Daniela Hagiu din Huși, locul al II-lea la aceeași secțiune și Nicoleta Buhăescu din Vaslui care s-a clasat pe locul al treilea. La secțiunea grup, câștigători au fost Trupa Cristal din Bârlad care s-a clasat pe primul loc, Trupa Secu Vaslui care s-a clasat pe locul al doilea și Trupa Folk Addicted din Huși care a obținut locul al treilea.

După desemnarea câștigătorilor, cei mai buni au urcat din nou pe scenă și au mai cântat odată iar mai apoi, la final, Ducu Bertzi a făcut spectacol cu melodiile sale arhicunoscute, oamenii aplaudând și fredonând pe tot parcursul recitalului.

de Roxana NĂSTASĂ Parcul Copou a fost asaltat duminică de vasluieni iubitori de muzică, veniți la cea de-a doua ediție a Festivalului “Mai cu folk”. Tineri talentați, zgomote de chitară, muzică bună, aplauze, toate descriu o mică parte din ce s-a întâmplat duminică în cel mai frumos parc din urbea noastră. După o zi de spectacol în care tineri frumoși și talentați au evoluat pe scenă încântând publicul cu melodiile lor, juriul l-a desemnat mare câștigător pe Răzvan Dragoș Tufă din Bârlad. Câștigători au fost și Paul Robert Moisei din Vaslui care a luat locul 1 la secțiunea individual, Daniela…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile