Home » Sport » A început seria de foc pentru RC Bârlad!

A început seria de foc pentru RC Bârlad!

Răzvan CĂLIN

Echipa bârlădeană va da piept în următoarele două etape cu cele mai puternice echipe ale momentului din DNS.

Odată cu etapa de la sfârșitul săptămânii trecute (când au înregistrat primul eșec), rugbiștii de la RC Bârlad pot spune că au început o serie de partide extrem de grele care vor urma în perioada imediat următoare în campionatul Diviziei Naționale de Seniori (DNS).
După ce în week-end-ul trecut au fost învinși cu scorul de 45 – 26 de CSM „Under 23” București, etapa următoare vor da piept cu puternicva formație CSA Steaua „Under 23” București. Meciul se va disputa pe 30 mai, de la ora 16, pe stadionul echipei din Capitală. Însă, seria meciurilor dificile nu se va opri aici pentru că pe 6 iunie, RC Bârlad va juca tot în deplasare contra eternei rivale CS Politehnica Unirea Iași.
„După cum se vede, sunt trei etape în care avem adversari extrem de puternici. Ca să nu mai spunem că jucăm în deplasare. Dar, ca în orice partidă, vom intra pe teren numai cu gândul de a obține victoria. Sper ca băieții să se concentreze cât mai bine, să asculte și să respecte întocmai indicațiile tactice, astfel încât să avem evoluții cât mai bune. Este clar că urmează o serie de foc pentru noi, dar trebuie să abordăm fiecare meci cu maximă concentrare și curaj”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Răzvan CĂLIN Echipa bârlădeană va da piept în următoarele două etape cu cele mai puternice echipe ale momentului din DNS. Odată cu etapa de la sfârșitul săptămânii trecute (când au înregistrat primul eșec), rugbiștii de la RC Bârlad pot spune că au început o serie de partide extrem de grele care vor urma în perioada imediat următoare în campionatul Diviziei Naționale de Seniori (DNS). După ce în week-end-ul trecut au fost învinși cu scorul de 45 – 26 de CSM „Under 23” București, etapa următoare vor da piept cu puternicva formație CSA Steaua „Under 23” București. Meciul se va disputa…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...