Home » Justitie » Vasluieni prinși la braconat în Deltă

Vasluieni prinși la braconat în Deltă

de Marian MOCANU

Doi vasluieni au fost prinși la Isaccea cu peste 33 kg de pește . Cu o zi înainte, în mașina altui individ, polițiștii de frontieră au găsit nu mai puțin de 164 kg pește proaspăt.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră tulceni au identificat trei persoane care transportau, cu două autoturisme, cantitatea de 197 kilograme pește, fără a avea documente justificative.

peste braconatDoi dintre aceștia, Costel C., în vârstă de 36 de ani și Marian C. G., în vârstă de 47 de ani, sunt domiciliați pe raza județului Vaslui. La un control efectuat de polițiștii de frontieră pe raza localității Isaccea, în mașina acestora a fost descoperită o cantitate de 33 kg pește proaspăt. Cei doi nu au putut prezenta documente de proveniență, însă era clar că nu fuseseră la pescuit. În portbagajul mașinii aveau fitofag și scrumbie, pești braconațo la plasă sau cumpărați de la unii care se îndeletnicesc cu această activitate.

Cu o zi înainte, cu ocazia unui control efectuat pe raza localității Baia, județul Tulcea, polițiștii de frontieră au descoperit în mașina unul alt individ cantitatea de nu mai puțin de 164 kg pește proaspăt, din specia caras. O adevărată captură care, dacă ar fi fost prinsă chiar de el, ar fi făcut obiectul unui adevărat record la orice concurs de pescuit. Întreaga cantitate, de 197 kg de pește proaspăt, a fost confiscată și predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil.

Cei trei „pescari amatori” s-au ales cu dosar penal pentru deținere și transport a peștelui fără documente legale.

de Marian MOCANU Doi vasluieni au fost prinși la Isaccea cu peste 33 kg de pește . Cu o zi înainte, în mașina altui individ, polițiștii de frontieră au găsit nu mai puțin de 164 kg pește proaspăt. La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră tulceni au identificat trei persoane care transportau, cu două autoturisme, cantitatea de 197 kilograme pește, fără a avea documente justificative. Doi dintre aceștia, Costel C., în vârstă de 36 de ani și Marian C. G., în vârstă de 47 de ani, sunt domiciliați pe raza județului Vaslui. La un control efectuat de polițiștii de frontieră…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Braconaj,nu braconat :)) greu la deal =))

%d blogeri au apreciat: