Home » Social » Descoperire macabră la Vaslui!

Descoperire macabră la Vaslui!

de Marian MOCANU

Trei cranii umane au fost descoperite întâmplător de niște muncitori care lucrau la extinderea rețelei de gaze naturale a municipiului Vaslui. Craniile, care par foarte vechi, vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală Iași în vederea expertizării.

craniiMuncitorii care lucrau la extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în zona Filaturii din municipiul Vaslui au făcut o descoperire macabră: trei cranii umane și alte fragmente de oase. Imediat, oamenii au anunțat evenimentul la numărul de urgențe 112. Polițiștii vasluieni au efectuat cercetări la fața locului și au ridicat cele trei cranii și mai multe fragmente de oase descoperite. Craniile, care par foarte vechi, fiind într-o stare avansată de deteriorare, au fost descoperite la o adâncime de 1,1 metri. În continuare, polițiștii urmează să dispună efectuarea unei exprtize antropologice la Institutul de Medicină Legală Iași.

de Marian MOCANU Trei cranii umane au fost descoperite întâmplător de niște muncitori care lucrau la extinderea rețelei de gaze naturale a municipiului Vaslui. Craniile, care par foarte vechi, vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală Iași în vederea expertizării. Muncitorii care lucrau la extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în zona Filaturii din municipiul Vaslui au făcut o descoperire macabră: trei cranii umane și alte fragmente de oase. Imediat, oamenii au anunțat evenimentul la numărul de urgențe 112. Polițiștii vasluieni au efectuat cercetări la fața locului și au ridicat cele trei cranii și mai multe fragmente de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

DGASPC Vaslui – Ineficiență sub umbra lui Dumitru Buzatu

Deputat Mihai Botez  Direcția Generală de Asistentă Socială și ...

Cresc sau nu pensiile cu 40%?! Pensionarii vasluieni se așteaptă la o iarnă de coșmar, cu frig și foame

de Dănuț CIOBANU  Pensionarii sunt pregătiți să dea Guvernul ...

Veste proastă pentru copii. Pista de role din municipiul Vaslui rămâne închisă din cauza COVID-19

Pista pentru skateboarding și role din municipiul Vaslui rămâne ...