Home » Sport » Cu gândul la finala campionatului!

Cu gândul la finala campionatului!

de Răzvan CĂLIN

Echipa „Under 19” a CSS Bârlad speră să câștige semifinala contra puternicei formații Steaua București.

La sfârșitul săptămânii în curs, echipa de rugby „Under 19” a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad va juca semifinala actualei ediții a campionatului Diviziei Naționale. Meciul, care se va desfășura duminică, 31 mai, în Capitală, îi va pune pe rugbiștii bârlădeni față în față cu puternica echipă Steaua București. Dacă vor trece de bucureșteni, rugbiștii de la CSS Bârlad vor fi calificați în finală.

„În momentul de față suntem pe locul III în clasamentul competiției. Însă, vă dați seama că ne-am dori foarte mult să învingem în partida de duminică. Dar, suntem conștienți că întâlnim un adversar foarte puternic. Totuși, credem că dacă băieții se vor concentra bine și cu un pic de noroc, am putea face o figură frumoasă și să accedem noi în finala campionatului”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Echipa „Under 19” a CSS Bârlad speră să câștige semifinala contra puternicei formații Steaua București. La sfârșitul săptămânii în curs, echipa de rugby „Under 19” a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad va juca semifinala actualei ediții a campionatului Diviziei Naționale. Meciul, care se va desfășura duminică, 31 mai, în Capitală, îi va pune pe rugbiștii bârlădeni față în față cu puternica echipă Steaua București. Dacă vor trece de bucureșteni, rugbiștii de la CSS Bârlad vor fi calificați în finală. „În momentul de față suntem pe locul III în clasamentul competiției. Însă, vă dați seama că ne-am dori…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin