Home » Monden » Machiate, pe tocuri si imbracate provocator: cum arata tinerele care vor sa se angajeze in cluburile din Mamaia

Machiate, pe tocuri si imbracate provocator: cum arata tinerele care vor sa se angajeze in cluburile din Mamaia

Cele mai frumoase fete de la malul marii se aduna zilele acestea la preselectii pentru a se angaja in cluburile de fite din Mamaia.

Fetele care s-au prezentat la concurs au avut de indeplinit diferite sarcini: sa danseze, sa defileze si sa-si demonstreze calitatile de a intretine atmosfera. Evident concurenta a fost stransa.

Andreea, o tanara in varsta de 25 de ani, crede ca are toate atuurile sa castige postul mult visat: „In principiu PR-ul mi s-ar potrivi … acum cand am ajuns la o varsta. Sunt sociabila, zambesc frumos oamenilor si pot sa aduc destul de multa lume in aceasta locatie.”

O alta tanara, pe numele tot Andreea, isi doreste sa prezinte noile tendite in materie de moda, pe covorul rosu al clubului. Ea considera ca o persoana care vrea sa lucreze intr-un astfel de domeniu are nevoie de doua calitati: sa arate bine si sa fie desteapta.

Delia, o alta tanara care a venit la concurs, a lucrat deja doua veri ca animatoare pe plaja. Cu asa o experienta vasta, emotiile au fost aproape inexistente: „Nu vreau sa fiu modesta acum, dar ca sa fii animatoare sa dansezi pe o plaja trebuie sa arati foarte bine.”

Drept urmare, si pretentiile ei salariale sunt pe masura: “1500 de euro pe luna minimum. Cheltui foarte mult, dar cred ca 2000 -2500 cred ca ar fi foarte bine pentru mine ca fata… pe luna.”

Cei care administreaza localurilede fite din Mamaia stiu foarte bine ce cauta cand organizeaza astfel de preselectii.

„Vara aceasta cautam foarte multe hostesse, PR-iste, dansatoare profesioniste. Este o locatie foarte mare, deschisa non-stop club, terasa, longe, plaja. Am nevoie de persoane foarte sociabile, istete, fasnete.”, spune Oana Craioveanu, administratorul unui club din Mamaia.
Dupa ce au fost selectate pentru a lucra pe plaja sau in club, fetele intra cateva zile intr-un program „intensiv” de training, pentru a se acomoda cu cerintele clubului si cu pretentiile clientilor.

Sursa; stirileprotv.ro

Cele mai frumoase fete de la malul marii se aduna zilele acestea la preselectii pentru a se angaja in cluburile de fite din Mamaia. Fetele care s-au prezentat la concurs au avut de indeplinit diferite sarcini: sa danseze, sa defileze si sa-si demonstreze calitatile de a intretine atmosfera. Evident concurenta a fost stransa. Andreea, o tanara in varsta de 25 de ani, crede ca are toate atuurile sa castige postul mult visat: "In principiu PR-ul mi s-ar potrivi ... acum cand am ajuns la o varsta. Sunt sociabila, zambesc frumos oamenilor si pot sa aduc destul de multa lume in…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: