Home » Social » Student bârlădean, făcut zob în accident de mașină

Student bârlădean, făcut zob în accident de mașină

* Băiatul este singurul fiu al unei funcționare din cadrul CARP Bârlad, care-l crescuse singură. Cei doi erau un model de relație mamă-fiu.

Răzvan Teofil, un tânăr de 24 de ani din Bârlad, student în anul V la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, și-a pierdut viața într-un violent accident de mașină, petrecut azi-noapte. Tânărul se afla la volanul autoturismului personal, având în dreapta o colegă de facultate. Ambii se îndreptau către Cluj Napoca, când Teofil a adormit, după cum bănuiesc polițiștii de la circulație, în timp ce conducea. A intrat pe contrasens și a intrat, efectiv, sub roțile unui TIR.
Răzvan Teofil era un tânăr foarte studios și extrem de echilibrat. Mama sa, Dana Laura Capră, este funcționar economic la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad, iar colegii ei nu au decât vorbe frumoase despre felul cum și-a crescut unicul băiat.
„Fiind despărțită de tatăl lui Răzvan, a fost nevoită să-și crească fiul singură. S-a chinuit mult și a făcut totul ca băiatului să nu-i lipsească nimic. Aveau o relație foarte bună, erau pentru noi, colegii de la CARP, un model de comunicare mamă-fiu”, ne-a declarat un coleg al mamei lui Răzvan Teofil.
Dana Laura Capră aștepta cu nerăbdare ca fiul său să-și termine studiile. Obișnuia să-l viziteze des la Târgu Mureș, unde ajungea încărcată cu de toate, pentru ca Răzvan să nu aibă alte griji decât învățătura. Vom reveni cu amănunte. (S.M.)

* Băiatul este singurul fiu al unei funcționare din cadrul CARP Bârlad, care-l crescuse singură. Cei doi erau un model de relație mamă-fiu. Răzvan Teofil, un tânăr de 24 de ani din Bârlad, student în anul V la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, și-a pierdut viața într-un violent accident de mașină, petrecut azi-noapte. Tânărul se afla la volanul autoturismului personal, având în dreapta o colegă de facultate. Ambii se îndreptau către Cluj Napoca, când Teofil a adormit, după cum bănuiesc polițiștii de la circulație, în timp ce conducea. A intrat pe contrasens și a intrat, efectiv, sub…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

2 comments

  1. Dumnezeul sa-l ierte! Imi inchpui durerea mamei…Dar colega de facultate e teafara? despre ea nimic.

%d blogeri au apreciat: