Home » Social » Student bârlădean, făcut zob în accident de mașină

Student bârlădean, făcut zob în accident de mașină

* Băiatul este singurul fiu al unei funcționare din cadrul CARP Bârlad, care-l crescuse singură. Cei doi erau un model de relație mamă-fiu.

Răzvan Teofil, un tânăr de 24 de ani din Bârlad, student în anul V la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, și-a pierdut viața într-un violent accident de mașină, petrecut azi-noapte. Tânărul se afla la volanul autoturismului personal, având în dreapta o colegă de facultate. Ambii se îndreptau către Cluj Napoca, când Teofil a adormit, după cum bănuiesc polițiștii de la circulație, în timp ce conducea. A intrat pe contrasens și a intrat, efectiv, sub roțile unui TIR.
Răzvan Teofil era un tânăr foarte studios și extrem de echilibrat. Mama sa, Dana Laura Capră, este funcționar economic la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad, iar colegii ei nu au decât vorbe frumoase despre felul cum și-a crescut unicul băiat.
“Fiind despărțită de tatăl lui Răzvan, a fost nevoită să-și crească fiul singură. S-a chinuit mult și a făcut totul ca băiatului să nu-i lipsească nimic. Aveau o relație foarte bună, erau pentru noi, colegii de la CARP, un model de comunicare mamă-fiu”, ne-a declarat un coleg al mamei lui Răzvan Teofil.
Dana Laura Capră aștepta cu nerăbdare ca fiul său să-și termine studiile. Obișnuia să-l viziteze des la Târgu Mureș, unde ajungea încărcată cu de toate, pentru ca Răzvan să nu aibă alte griji decât învățătura. Vom reveni cu amănunte. (S.M.)

* Băiatul este singurul fiu al unei funcționare din cadrul CARP Bârlad, care-l crescuse singură. Cei doi erau un model de relație mamă-fiu. Răzvan Teofil, un tânăr de 24 de ani din Bârlad, student în anul V la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, și-a pierdut viața într-un violent accident de mașină, petrecut azi-noapte. Tânărul se afla la volanul autoturismului personal, având în dreapta o colegă de facultate. Ambii se îndreptau către Cluj Napoca, când Teofil a adormit, după cum bănuiesc polițiștii de la circulație, în timp ce conducea. A intrat pe contrasens și a intrat, efectiv, sub…

Review Overview

About Simona Vasile

2 comments

  1. Dumnezeul sa-l ierte! Imi inchpui durerea mamei…Dar colega de facultate e teafara? despre ea nimic.

x

Check Also

DGASPC Vaslui – Ineficiență sub umbra lui Dumitru Buzatu

Deputat Mihai Botez  Direcția Generală de Asistentă Socială și ...

Cresc sau nu pensiile cu 40%?! Pensionarii vasluieni se așteaptă la o iarnă de coșmar, cu frig și foame

de Dănuț CIOBANU  Pensionarii sunt pregătiți să dea Guvernul ...

Veste proastă pentru copii. Pista de role din municipiul Vaslui rămâne închisă din cauza COVID-19

Pista pentru skateboarding și role din municipiul Vaslui rămâne ...