Home » Invatamant » Avalanșă de cereri pentru calculatoare „Euro 200”

Avalanșă de cereri pentru calculatoare „Euro 200”

de Roxana NĂSTASĂ

Cerere mare de calculatoare, prin programul „Euro 200”, destinat tinerilor fără posibilități materiale. Anul acesta, la insistituțiile de învățământ vasluiene, au fost depuse, până ieri dimineață, 839 de cereri, doritorii mai având timp la dispoziție până la ora 16. Elevii beneficiari vor primi câte un tichet în valoare de 200 de euro cu care își pot achiziționa un calculator care să le fie de folos.

Sprijinul financiar pentru achiziționarea unui calculator în acest program se acordă elevilor care provin din familii în care venitul pentru fiecare membru nu depășește 150 de lei. După efectuarea de anchete sociale, listele beneficiarilor vor fi afișate la fiecare unitate de învățământ, pe 3 iunie, la ora 18.
Anul trecut, județul Vaslui s-a numarat printre județele cu cele mai multe solicitări pentru calculatoare, 850, dupa Iași, unde s-au înregistrat 1.332 de cereri și Suceava, unde s-au înregistrat 1.011 cereri. Programul „Euro 200” se derulează anual începand din 2004.

de Roxana NĂSTASĂ Cerere mare de calculatoare, prin programul „Euro 200”, destinat tinerilor fără posibilități materiale. Anul acesta, la insistituțiile de învățământ vasluiene, au fost depuse, până ieri dimineață, 839 de cereri, doritorii mai având timp la dispoziție până la ora 16. Elevii beneficiari vor primi câte un tichet în valoare de 200 de euro cu care își pot achiziționa un calculator care să le fie de folos. Sprijinul financiar pentru achiziționarea unui calculator în acest program se acordă elevilor care provin din familii în care venitul pentru fiecare membru nu depășește 150 de lei. După efectuarea de anchete sociale,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: