Home » Monden » Ce se va întâmpla cu Gabi Cotabiță?

Ce se va întâmpla cu Gabi Cotabiță?

Situația lui Gabi Cotabiță, aflat de trei săptămâni deja pe patul de spital și asistat de aparatura care îl ține în viață, este încă una îngrijorătoare, starea lui fiind, după spusele medicilor, ”gravă, dar stabilă”. Cu toate acestea, chiar dacă șansele ca el să se trezească și să fie din nou așa cum îl știe o țară întreagă sunt minime.

”Ultimul raport medical este, în același timp, unul optimist și unul pesimist. Se pare că șansele lui Gabriel Cotabiță de a respira singur și de a scăpa de aparatele care îl asistă sunt mari. Dart, din păcate, cunsultațuiile făcute de neurologi indică că nu va mai fi niciodată omul pe care îl cunoaște toată lumea”, ne-a spus o sursă medicală de la Spitalul Floreasca, locul în care este internat, de trei săptămâni, artistul.

Mai exact, ne-a dezvăluit sursa citată, șansele cântărețului să revină pe scenă sunt nule. ”Probabil va fi în situația lui Michael Schumacher. Adică, cel mai probabil va umbla într-un scaun cu rotile și va avea grave probleme de memorie. De altfel, este foarte posibil ca toată viața lui, de acum înainte, să fie dependent de cineva care să îl îngrijească, cu atât mai mult cu cât creierul este, în continuare, afectat la modul cel mai serios cu putință”, ne-a mai spus sursa citată.
Acum trei săptămâni, Gabriel Cotabiță a ajuns, de urgență, la spitalul Floreasca după ce, în timpul unei sesiuni de antrenament la o sală de fitness din București, a căzut ca secerat. De atunci, cântărețul este internat, iar evoluția lui, deși există, nu este deloc încurajatoare.

Sursa: spynews.ro

 

Situația lui Gabi Cotabiță, aflat de trei săptămâni deja pe patul de spital și asistat de aparatura care îl ține în viață, este încă una îngrijorătoare, starea lui fiind, după spusele medicilor, ”gravă, dar stabilă”. Cu toate acestea, chiar dacă șansele ca el să se trezească și să fie din nou așa cum îl știe o țară întreagă sunt minime. ”Ultimul raport medical este, în același timp, unul optimist și unul pesimist. Se pare că șansele lui Gabriel Cotabiță de a respira singur și de a scăpa de aparatele care îl asistă sunt mari. Dart, din păcate, cunsultațuiile făcute de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: