Home » Politic » Daniel Buzamăt candidează la Primăria Bârlad

Daniel Buzamăt candidează la Primăria Bârlad

* Recent exclus din PMP pentru motive pe care le contestă, consilierul local a hotărât să candideze ca independent, dar este deschis la propunerea anumitor partide de a fi susținut, fără însă a se mai înscrie în vreo formațiune politică.

Consilierul local Daniel Buzamăt și-a anunțat decizia de a candida ca independent pentru fotoliul de primar al Bârladului. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă suținută astăzi dimineață, când consilierul (ales pe listele PDL și plecat, apoi, la PMP) a avut prima reacție publică după excluderea din PMP.
Buzamăt a dezvăluit că adevăratul motiv al excluderii sale este faptul că și-a exprimat intenția ca, la următoarele alegeri parlamentare, să-și depună candidatura pentru Camera Deputaților: „Asta a deranjat foarte tare mai ales pe băcăuanul Gabriel Berca care, având reputația pătată la Bacău, voia să se facă deputat de Bârlad, dar și pe Ion Vrînceanu, tot din Bacău, care ar fi vrut să aducă oameni de-ai lui, de prin alte județe, să candideze din partea Bârladului. Mie, acest lucru, nu mi s-a părut normal. Nu e în regulă ca două personaje din Bacău, atât de controversate, să facă legea în județul Vaslui. Noi nu avem oameni? De ce să vină alții din afară? Dacă sunt așa de buni politicieni, atunci să stea în județele lor. Ce caută la noi?”.
Buzamăt a spus că regretă faptul că a venit în PMP, dar asta numai pentru ca a avut de-a face cu oameni de o factură îndoielnică: „Eu am crezut în partid și îmi pare rău de această asociere cu personaje ca Vrînceanu și Berca, două caractere mizerabile care schimbă reguli din mers și care se folosesc de oameni de bună credință ca să-și atingă scopurile”.
Buzamăt a condamnat comportamentul dictatorial al lui Ion Vrînceanu despre care spune că vrea să controleze orice mișcare a membrilor de partid: „Domnul Victor Minciună, candidatul lor provizoriu la primărie – că am înțeles că vor să se debaraseze și de el – m-a contactat pentru o discuție într-o problemă administrativă. I-am propus să ne întâlnim la partid, dar a refuzat categoric. În cele din urmă, a acceptat să ne vedem într-o spălătorie, de parcă eram infractori, de parcă puneam la cale cine știe ce lucruri ilegale. Îi era teribil de frică să nu cumva să afle Vrînceanu de întâlnirea noastră”.
Chiar dacă a hotărât să meargă pe un alt drum politic, Daniel Buzamăt a contestat la Comisia de arbitraj din cadrul PMP decizia de excludere a sa din partid. El susține că decizia este argumentată de niște articole care nici nu există în statut.
În privința scrutinului electoral în care se va angaja, consilierul spune că va candida independent dar este deschis la susținere politică: „De altfel, am și fost contactat de anumite formațiuni politice, dar voi anunța la momentul potrivit ce decizie am luat”. (Simona MIHĂILĂ)

* Recent exclus din PMP pentru motive pe care le contestă, consilierul local a hotărât să candideze ca independent, dar este deschis la propunerea anumitor partide de a fi susținut, fără însă a se mai înscrie în vreo formațiune politică. Consilierul local Daniel Buzamăt și-a anunțat decizia de a candida ca independent pentru fotoliul de primar al Bârladului. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă suținută astăzi dimineață, când consilierul (ales pe listele PDL și plecat, apoi, la PMP) a avut prima reacție publică după excluderea din PMP. Buzamăt a dezvăluit că adevăratul motiv al excluderii sale este faptul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

4 comments

  1. Daniel Buzamat nu esti TU ala care votai cu 2 maini sa fie taiate salariile si pensiile ?
    Nu esti TU ala care erai pentru taierea veniturilor mamicilor si a nou nascutilor ?
    Nu esti TU ala care te inchinai la UDREA si BESESCU si dormeai cu pozele lor sub perna ?
    Nu esti TU ala care votai in CL pentru majorarea impozitelor si taxelor locale ?
    La capitolul traseism esti CAMPION absolut pe plan local , PNG PDL PMP … va urma.
    Esti ridicol daca TU crezi ca te mai voteaza cineva !

  2. Cel mai ridicol om pe care il cunosc.

  3. dar de ce, tati?

  4. ce-i cu tn ba ?fata de taran prost de hot si de sarlatan..ai fugit mereu de la un partid la altu..

%d blogeri au apreciat: