Home » Justitie » Scutece fără documente, depistate la frontieră

Scutece fără documente, depistate la frontieră

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră (SPF) Huși au depistat un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în timp ce transporta aproximativ 50.000 de scutece pentru copii, fără să dețină documente pentru ele.

Potrivit unui comunicat de presă remis de SPF Vaslui, polițiști de frontieră aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Rîșești, un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în România, condus de către un cetățean în vârstă de 33 de ani.
„La controlul de frontieră efectuat asupra autovehicului au fost descoperite 49.378 de bucăți de scutece pentru copii, de diferite mărimi, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență și transport. Cu privire la cele constate, bărbatul a declarat că intenționa să comercializeze bunurile în România”, precizează sursa citată.
Polițiștii de frontieră l-au sancționat contravențional pe bărbatul care transporta marfa, iar bunurile, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră (SPF) Huși au depistat un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în timp ce transporta aproximativ 50.000 de scutece pentru copii, fără să dețină documente pentru ele. Potrivit unui comunicat de presă remis de SPF Vaslui, polițiști de frontieră aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Rîșești, un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în România, condus de către un cetățean în vârstă de 33 de ani. „La controlul de frontieră efectuat asupra autovehicului au fost descoperite 49.378 de bucăți de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: