Home » Invatamant » Una a luat, alta a picat!

Una a luat, alta a picat!

de Roxana NĂSTASĂ

După ce alaltăieri, Constantin Turcu și Gabriela Lisievici, candidații pentru posturile de inspector școlar pentru management instituțional și inspector școlar pentru dezvoltarea resursei umane din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, s-au retras din concurs, ieri a venit vremea candidaților pentru posturile de inspector școlar pentru învățământ primar să dea examenul.
Zi grea a fost ieri pentru Oana Rusu și Petronela Năstase, cele două candidate pentru posturile mai sus mențioante, care sunt și actualii ocupanți ai funcțiilor. Cele două au susținut ieri toate probele din cadrul concursului organizat la sediul ISJ Vaslui, iar la finalul zilei rezultatele au fost pozitive pentru una din candidate care a luat examenul, Petronela Năstase și mai puțin plăcute pentru Oana Rusu care a picat.
Astăzi va fi zi de examen pentru Alexandru Mîță, candidatul pentru postul de inspector școlar pentru limbi moderne și pentru Landiana Mihnevici, candidatul pentru postul de inspector școlar pentru proiecte educaționale.

de Roxana NĂSTASĂ După ce alaltăieri, Constantin Turcu și Gabriela Lisievici, candidații pentru posturile de inspector școlar pentru management instituțional și inspector școlar pentru dezvoltarea resursei umane din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, s-au retras din concurs, ieri a venit vremea candidaților pentru posturile de inspector școlar pentru învățământ primar să dea examenul. Zi grea a fost ieri pentru Oana Rusu și Petronela Năstase, cele două candidate pentru posturile mai sus mențioante, care sunt și actualii ocupanți ai funcțiilor. Cele două au susținut ieri toate probele din cadrul concursului organizat la sediul ISJ Vaslui, iar la finalul zilei rezultatele au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: