Home » Monden » Am aflat tot! Cati bani va incasa Daniela Crudu de la “Burlacita” si ce scene i s-au impus sa filmeze!

Am aflat tot! Cati bani va incasa Daniela Crudu de la “Burlacita” si ce scene i s-au impus sa filmeze!

La nici 24 de ore dupa ce Antena 1 a anuntat ca Daniela Crudu este urmatoarea vedeta a emisiunii „Burlacita”, CANCAN.ro a aflat ce tarif va incasa asistenta TV, dar si care sunt conditiile stricte stipulate in contract.

In ultima vreme s-a tot vorbit despre cine ar putea fi urmatoarea „Burlacita” de la Antena 1. La un moment dat au existat zvonuri ca Oana Zavoranu ar fi urma sa bata palma cu postul din Baneasa, insa, in cele din urma, cele doua parti nu s-au inteles asupra condtiilor financiare. Apoi a fost vehiculat numele  Andreei Tonciu, insa, intr-un sfarsit, Antena 1 a anuntat ca Daniela Crudu este cea pentru care se vor bate barbati din concurs.

I s-au impus conditii stricte!

La nici 24 de ore de la marele anunt, CANCAN.ro a aflat care este tariful pe care il va incasa vedeta, dar si conditiile stricte care i s-au impus: „Va lua 20.000 de euro pentru show. Destul de putin fata de Andreea Mantea sau de Bianca Dragusanu, care au incasat cate 50.000 de euro. Pe toata perioada filmarilor si difuzarii emisiunii, Daniela nu are voie sa iasa cu vreun pretendent in oras, ori sa isi faca un iubit. De asemenea, este obligata prin contract sa filmeze scene erotice cu cel putin doi dintre concurenti.  O alta conditie a celor din Antena 1 este ca asistenta TV sa nu iasa in cluburi in perioada filmarilor si a difuzarii productiei si sa nu faca ceva care ar afecta imaginea trustului. Ei au conditii foarte stricte, iar amenzile sunt usturatoare. Nu se pune insa problema la Daniela. Chiar daca in viata de zi cu zi este zvapaiata, atunci cand vine vorba de munca, ea este serioasa si nu face probleme nimanui. Nu este fitoasa si se lucreaza foarte usor cu ea”, a declarat o persoana din interiorul trustului, pentru CANCAN.ro.

Sursa: cancan.ro

La nici 24 de ore dupa ce Antena 1 a anuntat ca Daniela Crudu este urmatoarea vedeta a emisiunii "Burlacita", CANCAN.ro a aflat ce tarif va incasa asistenta TV, dar si care sunt conditiile stricte stipulate in contract. In ultima vreme s-a tot vorbit despre cine ar putea fi urmatoarea "Burlacita" de la Antena 1. La un moment dat au existat zvonuri ca Oana Zavoranu ar fi urma sa bata palma cu postul din Baneasa, insa, in cele din urma, cele doua parti nu s-au inteles asupra condtiilor financiare. Apoi a fost vehiculat numele  Andreei Tonciu, insa, intr-un sfarsit, Antena…

Review Overview

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: