Home » Monden » Cea mai scumpă vedetă Playboy de la noi – «Pe Monica Gabor am refuzat-o, a fost una dintre erorile mele»

Cea mai scumpă vedetă Playboy de la noi – «Pe Monica Gabor am refuzat-o, a fost una dintre erorile mele»

Multă vreme unul dintre cei mai invidiați bărbați din România, pentru că dezbrăca și poza vedetele, Dan Silviu Boerescu a decis să-mpartă cu toată lumea picanteriile din culisele “Playboy”. În cartea pe care a lansat-o recent, “Confesiunile unui bucătar pervers” (e pasionat și de gastronomie – n.r.), susține că a dezvăluit 10% din întâmplări. Din restul de 90%, o parte rămâne secretă, din cauza prevederilor contractuale, iar o parte o regăsiți aici, în Libertatea, în exclusivitate.

Trei regrete mari și late

Deși a reușit să dezbrace femei de pe toate palierele showbizului, Boerescu spune că a rămas cu un mare of: nu le-a avut în paginile revistei pe care a condus-o pe divele Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Cu prima a purtat negocieri, nefinalizate însă, iar cea de-a doua i-a atras atenția să nu-i propună niciodată așa ceva, că are un contract ce nu i-ar permite să se dezbrace. Pe lângă Andreea și Mihaela, la capitolul regrete o trece și pe Monica Gabor: “Pe Monica mi-a adus-o nașul ei, Matei Miko. Am spus «Nu!» din start. În afară de faptul că era iubita lui Irinel, nu dădeam doi bani pe ea. Era foarte slabă, aproape ca o scândură. Mi se părea că e lipsită de sex-appeal și că nu are nimic în cap. A fost una din erorile mele”.

A făcut-o să plângă pe Mantea

Andreea Mantea a pozat în “Playboy” și a participat la concursul Miss Playboy, pe vremea când era o debutantă în showbiz, o aspirantă la statutul de vedetă. N-a câștigat, pentru că lui Boerescu i-a plăcut altă fată, Roxana Ungureanu. “Îmi amintesc că Mantea mi-a reproșat, plângând, la sfârșitul concursului, după ce am ales-o pe Roxana, că i-am distrus cariera”, a povestit el.

Cu Loredana a negociat un an!

Loredana Groza s-a lăsat convinsă greu, după un an de negocieri, cu întâlniri săptămânale. La fel de mult a durat și selectarea pozelor, ne-a dezvăluit Boerescu, pentru că vedeta voia să arate perfect: “Am făcut două ședințe foto, una în Grecia și una în România. Apoi, am stat două săptămâni să-și dea acordul pe poze. Se răzgândea de la o zi la alta. Pe ea am retușat-o puțin, n-am tăiat din forme, ca în alte cazuri”.

Lui Jojo și Ilenei Lazariuc le-a pus silicoane

Multe dive care au apărut pe coperta revistei au avut nevoie de îmbunătățiri înainte de a fi dezbrăcate și fotografiate. “Pe Jojo am pozat-o după ce și-a pus silicoane. Implanturile au fost parte din contract. Cu Roxana Ciuhulescu a fost la fel. Și cu Ileana Lazariuc, care era tânără pe vremea aia, nu avea sâni deloc și își dorea”.

Minora Andreea Antonescu a costat cel mai mult

Cea mai scumpă vedetă Playboy a fost Andreea Antonescu. Ea a pozat goală pe când avea 17 ani (nu împlinise 18, cum s-a vehiculat atunci!), cu acceptul tatălui ei, și a luat 30.000 de euro. Negocierile au durat mult, dar Boerescu spune că a meritat investiția.

Roxana Ionescu a pozat goală imediat după ce-a dat Bac-ul

Deși pozase deja în sânii goi pentru Libertatea, unde a prezentat mult timp rubrica “Vremea”, Roxana Ionescu a avut mari emoții la ședința foto nud. Pe care a făcut-o, culmea, imediat ce a ieșit de la examenul de bacalaureat! Iată ce ne-a povestit “tăticul Playboy”: “În ziua aceea, ea susținea Bac-ul la limba română. Am așteptat-o să iasă din examen, am mers s-o iau de la liceu și am stat cu ea la ședința foto. S-a descurcat bine, dar a avut emoții mari”.

Cosmina Păsărin și Claudia Pătrășcanu, cele mai retușate

Nu a existat vedetă ale cărei poze să nu fi fost aranjate, măcar puțin, în Photoshop, dar despre Cosmina Păsărin și Claudia Pătrășcanu (care acum e nevasta unui fost crai bucureștean, Gabi Bădălău), Boerescu își amintește că i-au dat mari bătăi de cap: “La ele s-a lucrat cel mai mult. Cosminei a trebuit să-i mai «tăiem» șoldurile, care erau cam pronunțate. Și la Claudia am umblat tot la șolduri. Ea în realitate era ok, însă în poze nu dădea bine”.

Roxana Ciuhulescu, mai înaltă decât calul

Pe Roxana Ciuhulescu, Dan Silviu Boerescu spune că a cunoscut- o pe când vedeta avea 17 ani. Atunci a dezbrăcat-o prima dată: “Pregăteam o lansare de carte de poezii a unui coleg. Când am văzut-o pe Roxana, mi-a venit ideea să o dezbrac și să lipesc pe ea pagini din carte. Lansarea a fost un succes. Peste ani, am dat-o goală și în revistă, după ce și-a pus silicoane. Am făcut ședința foto la o fermă, apoi, în redacție, când am privit pozele, am văzut că era mai înaltă decât calul!”.

Nicoleta Luciu, preferata obiectivului

Nicoleta Luciu este, fără dubii, preferata lui Dan Boerescu: a apărut în revistă de 6 ori! “Pe Nicoleta nu am retușat-o nici măcar o dată. E perfectă, obiectivul o iubește. Ea a arătat foarte bine până să-și mărească sânii atât de mult. Mă mândresc cu faptul că am pariat pe ea. Dinu Maxer, iubitul ei de atunci, a încercat să-i pună bețe-n roate, dar nu i-a ieșit. La prima ședință foto, ea l-a trimis acasă, că vorbea mult și prost”.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: