Home » Monden » Ce spune Augustin Viziru despre subiectul tradarii lui Ionut Iftimoaie si cum o ataca pe Vica! “Am fost fair-play!”

Ce spune Augustin Viziru despre subiectul tradarii lui Ionut Iftimoaie si cum o ataca pe Vica! “Am fost fair-play!”

Augustin Viziru spune ca nu l-a tradat pe Ionut Iftimoaie si se bucura ca George Vintila a castigat concursul “Ferma Vedetelor”. Actorul va avea nevoie de o lunga perioada pentru a se recupera in urma accidentului pe care l-a suferit in finala.

Augustin Viziru a vorbit, in exclusivitate pentru CANCAN.ro. despre participarea sa la “Ferma Vedetelor”. Actorul a inceput dialogul cu reporterii si a povestit ultimul episod, cel din finala, atunci cand s-a lovit cu toporul peste mana stanga si a fost nevoit sa abandoneze. “Am stat patru ore in operatie si pot sa spun ca doctorii si-au facut treaba foarte bine. O luna nu o sa mai pot sa misc mana, dar ce sa faci, cand nu stii sa tai lemne…”.

Prin aceasta accidentare, concurentul din ferma va fi obligat sa renunte, pentru o perioada, la marea sa pasiune, biliardul: “Joc biliard de performanta si trebuia sa merg la europene, pe 4. Nu o sa pot sa o mai fac, insa sper sa reusesc sa ma recuperez foarte bine. Probabil va fi nevoie si de recuperare”.

 “Nu m-as fi bucurat sa castige Vica”

Cu o sinceritate debordanta, Augustin a vorbit si despre ce s-a intamplat dupa ce el a fost nevoit sa iasa din concurs. “Cineva a incercat sa-mi rupa din merite. Recunosc ca nu m-as fi bucurat daca ar fi castigat Vica. Sunt fericit pentru George, el traia cu animalele”, a dezvaluit fratele lui Lucian Viziru.Acesta nu s-a ferit nici de subiectul legat de Ionut Iftimoaie, mai ales ca in ultima perioada, in “Ferma Vedetelor” s-a vorbit foarte mult de o tradare pusa la care de Augustin. “Am fost fair-play si foarte corect cu Ionut. Daca simte ca a fost altceva, eu o sa incerc sa-l conving ca nu l-am tradat. Altii au tradat. Au fost multe jocuri, chiar eu am facut strategii si mi-au iesit”, a spus Viziru.

“Poate o sa-l pun pe nea Rata nas si in viata reala”

“Finul” lui nea Rata, Augustin a admis ca, in cazul in care se va casatori si in viata reala, se gandeste sa-l puna nas pe acesta. “El are viata lui, dar nu poti sti niciodata. Poate, daca o sa ma casatoresc, o sa-l pun nas pe nea Rata”, a spus concurentul, cel care, printre altele, a vorbit si despre fosta lui sotie, Oana Mares: “Ea are familia ei. Au trecut foarte multi ani, insa nu cred ca a fost fericita sa ma vada asa”.

Vizitat de fratele sau
A doua zi dupa ce a trecut prin interventia chirurgicala, Augustin a fost vizitat de fratele sau, Lucian. De altfel, fostul component al formatiei Gaz pe Foc a mers cu el la spital, imediat dupa ce s-a lovit.In interviul acordat CANCAN.ro, actorul a vorbit si despre momentul in care si-a vazut neamul intrand pe usa fermei. “A fost foarte emotionant. Chiar am vorbit cu el inainte de show si mi-a spus ca vrea sa ramana in Germania, ca are tot ce ii trebuie acolo. Acum s-a razgandit. El este punctul meu sensibil. Am spus asta si o s-o repet de fiecare data”, a incheiat Augustin.

Sursa: cancan.ro

Augustin Viziru spune ca nu l-a tradat pe Ionut Iftimoaie si se bucura ca George Vintila a castigat concursul “Ferma Vedetelor”. Actorul va avea nevoie de o lunga perioada pentru a se recupera in urma accidentului pe care l-a suferit in finala. Augustin Viziru a vorbit, in exclusivitate pentru CANCAN.ro. despre participarea sa la “Ferma Vedetelor”. Actorul a inceput dialogul cu reporterii si a povestit ultimul episod, cel din finala, atunci cand s-a lovit cu toporul peste mana stanga si a fost nevoit sa abandoneze. “Am stat patru ore in operatie si pot sa spun ca doctorii si-au facut treaba…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: