Home » National » Steaua a învins Universitatea Cluj, scor 3-0, și a câștigat Cupa României pentru a 22-a oară

Steaua a învins Universitatea Cluj, scor 3-0, și a câștigat Cupa României pentru a 22-a oară

Formația Steaua București a câștigat Cupa României-Timișoreana pentru a 22-a oară în istorie, după ce a învins, duminică, pe Arena Națională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în finala competiției.

Golurile au fost marcate de Adrian Popa ‘9 și ’53 și Raul Rusescu ’48.

1-0: Stanciu a pătruns în careu pe partea stângă, a întors până la Adrian Popa, care a înscris cu un șut de la 12 metri la colțul lung.

2-0: Popa a centrat de pe dreapta, iar Rusescu a înscris cu latul de la 6 metri.

3-0: Stanciu i-a pasat lui Popa, iar acesta a înscris cu un șut de la 18 metri lateral dreapta, mingea lovind în prealabil bara.

Chipciu și Tănase au primit trofeul Cupa României de la Răzvan Burleanu

Căpitanii echipei Steaua, Cristian Tănase și Alexandru Chipciu, au primit trofeul Cupei României-Timișioreana de la președintele FRF, Răzvan Burleanu, duminică, pe Arena Națională, după finala câștigată în fața Universității Cluj, scor 3-0.

Jucătorii steliști au primit tricouri albastre și medaliile pentru câștigarea Cupei fiind premiați de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Prima oară au fost premiați arbitrii conduși de Alexandru Tudor, premierea fiind făcută de Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Apoi au fost premiați jucătorii Universității Cluj, în frunte cu antrenorul Adrian Falub, de către secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian.

Vassaras, Chivochian și Burleanu au fost fluierați de fanii prezenți.

Universitatea Cluj: Veselovsky – Ciupe, Neag, Cr. Munteanu, Skvorc, Jovanovici (Bambara ’56) – Ceppelini (Nuno Viveiros ’46), Lungu, Kovacs (Cristocea ’67) – Mengolo, Morar. Antrenor: Adrian Falub.

Steaua: Niță – Papp (Râpă ’69), Luchin, Varela (Tamaș ’77), Guilherme – Neagu (Iancu ’65), Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Rusescu. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Cartonașe galbene: Luchin ’71 / Skvorc ’24, Jovanovici ’56.

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Valentin Avram și Vladimir Urzică, în timp ce rezervă a fost Ciprian Danșa.

Asistenți suplimentari au fost George Găman și Iulian Călin.

Observatori au fost Cristian Nica, Octavian Goga și Aurel Ionescu.

La meci au asistat 37.764 de spectatori.

Partida a fost întreruptă pentru aproximativ trei minute, în minutul 1, din cauza torțelor aruncate în teren de fanii echipei clujene.

Fanii echipei Universitatea Cluj, aproximativ 5-6.000, au afișat un banner pe care scria: „Nu suntem aici pentru trofeu/Suntem lângă U mereu”.

Galeria Universității Cluj a scandat în mai multre rânduri injurii la adresa FRF și „Libertate pentru suporteri”. La finalul primei reprize, fanii clujeni au scandat: „Afară, afară cu ungurii din țară”, iar toți spectatorii prezenți i-au aplaudat. Fanii Universității Cluj au scandat și numele echipei Dinamo, rivala Stelei.

Sursa: mediafax

Formația Steaua București a câștigat Cupa României-Timișoreana pentru a 22-a oară în istorie, după ce a învins, duminică, pe Arena Națională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în finala competiției. Golurile au fost marcate de Adrian Popa '9 și '53 și Raul Rusescu '48. 1-0: Stanciu a pătruns în careu pe partea stângă, a întors până la Adrian Popa, care a înscris cu un șut de la 12 metri la colțul lung. 2-0: Popa a centrat de pe dreapta, iar Rusescu a înscris cu latul de la 6 metri. 3-0: Stanciu i-a pasat lui Popa, iar acesta a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: