Home » Sport » Fetele de la Sonicks Junior Bârlad, locul III la Turneul Național de Juniori!

Fetele de la Sonicks Junior Bârlad, locul III la Turneul Național de Juniori!

de Răzvan CĂLIN

Echipa de fete a Asociației Baschet Club Sonicks Junior Bârlad a reușit să aibă o evoluție foarte bună la Turneul Național de Juniori. Competiția s-a desfășurat la Brașov, la sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 30 – 31 mai. Fetele au reușit să se claseze pe locul III, însă foarte puțin le-a lipsit să termine pe locul II.

sonicks_fete2”S-a jucat în sistem de fiecare cu fiecare, iar clasamentul final a fost stabilit în funcție de numărul de victorii al fiecărei echipe. Noi, din cele cinci meciuri disputate, am reușit să câștigăm trei și să pierdem restul de două. Am pierdut locul II al competiției la o diferență de doar două puncte pentru că în meciul cu Asesoft Ploiești am fost învinși cu scorul final de 22 – 20. Dacă am fi câștigat noi acest meci, am fi venit pe locul II. Însă,chiar și așa consider că am reușit să facem o figură frumoasă dacă ținem cont că suntem la prima participare cu o echipă de fete la un turneu național. Prin urmare, felicit încă odată fetele pentru dăruirea de care au dat dovadă și, u în ultimul rând, le mulțumesc și părinților pentru că au fost mereu alături de noi”, ne-a declarat Vlad Sârbu, antrenor la Sonicks Bârlad.

Echipa de fete a clubului de baschet bârlădean a avut următoarea componență: Diana Gheorghiu, Irina Muntenașu, Mihaela Tudose, Andreea Răus, Bianca Suciu, Iulia Nanea, Maria Căldăraru, Elena Acostandei, Teodora Munteanu, și Eliana Diaconu.

de Răzvan CĂLIN Echipa de fete a Asociației Baschet Club Sonicks Junior Bârlad a reușit să aibă o evoluție foarte bună la Turneul Național de Juniori. Competiția s-a desfășurat la Brașov, la sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 30 - 31 mai. Fetele au reușit să se claseze pe locul III, însă foarte puțin le-a lipsit să termine pe locul II. ”S-a jucat în sistem de fiecare cu fiecare, iar clasamentul final a fost stabilit în funcție de numărul de victorii al fiecărei echipe. Noi, din cele cinci meciuri disputate, am reușit să câștigăm trei și să pierdem restul de două.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin