Home » Social » La mulți ani, Est News!

La mulți ani, Est News!

Astăzi, Est News, cotidian de Vaslui, împlinește un an de la tipărirea primului său număr. Primul nostru bilanț este unul care ne dă reale motive de mândrie și ne-a umplut de încrederea că drumul va fi, de acum înainte, neted și plin de surprize frumoase.

Iar acest lucru se datorează, în primul rând, vouă, dragi cititori! Pentru că fiecare minut pe care vi l-ați rupt din viață spre a ni-l oferi atunci când ne-ați citit articolele, este o onoare pentru noi. Una pentru care vă suntem recunoscători și care ne obligă pe mai departe. Vă mulțumim!

Astăzi, Est News, cotidian de Vaslui, împlinește un an de la tipărirea primului său număr. Primul nostru bilanț este unul care ne dă reale motive de mândrie și ne-a umplut de încrederea că drumul va fi, de acum înainte, neted și plin de surprize frumoase. Iar acest lucru se datorează, în primul rând, vouă, dragi cititori! Pentru că fiecare minut pe care vi l-ați rupt din viață spre a ni-l oferi atunci când ne-ați citit articolele, este o onoare pentru noi. Una pentru care vă suntem recunoscători și care ne obligă pe mai departe. Vă mulțumim!

Review Overview

User Rating: 3.95 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: