Home » Justitie » Week-end cu accidente rutiere la Bârlad!

Week-end cu accidente rutiere la Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

La sfârșitul săptămânii trecute, agenții de circulație din Bârlad s-au confruntat cu două accidente rutiere soldate cu vătămarea corporală a trei persoane.

Primul s-a petrecut sămbătă seara, în jurul orei 21, pe Bulevardul Republicii din Bârlad, la trecerea pentru pietoni din zona Crolux. Bârlădeanul Costel D., în vârstă de 26 de ani, conducea un aututurism marca BMW, din direcția Centrul Civic către SC Rulmenți SA. Când a ajuns la intersecția cu strada General Naumescu, a virat dreapta către Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza”. În acel moment, pe trecerea de pietoni s-a angajat în traversarea străzii un băiețel în vârstă de șase ani, care era pe bicicletă. Alături de el se aflau și părinții săi. Din păcate, băiatul a fost acroșat de mașina respectivă, însă, din fericire, nu a suferit răni foarte grave. Victima a fost transportată la spitalul din localitate, unde a fost diagnosticată cu plagă contuză frontală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Al doilea accident s-a petrecut duminică, 31 mai, în jurul orei 9.30, pe raza comunei Grivița, pe un sector de drum din afara localității. Din cercetările Biroului Drumuri Naționale și Europene a reieșit că Liviu P., în vârstă de 26 de ani, din comuna Roșiești, a condus un autovehicul din direcția Tecuci către Bârlad. La un moment dat, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile. În urma impactului, au fost rănite două persoane care erau pasageri în acest autovehicul. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 71 ani, din comuna Roșiești, diagnosticat la spital cu „policontuzii prin accident rutier” și o femeie, în vârstă de 66 ani, din comuna Roșiești, care a suferit un „politraumatism și contuzie genunchi”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturilor alcoolice.

de Răzvan CĂLIN La sfârșitul săptămânii trecute, agenții de circulație din Bârlad s-au confruntat cu două accidente rutiere soldate cu vătămarea corporală a trei persoane. Primul s-a petrecut sămbătă seara, în jurul orei 21, pe Bulevardul Republicii din Bârlad, la trecerea pentru pietoni din zona Crolux. Bârlădeanul Costel D., în vârstă de 26 de ani, conducea un aututurism marca BMW, din direcția Centrul Civic către SC Rulmenți SA. Când a ajuns la intersecția cu strada General Naumescu, a virat dreapta către Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza”. În acel moment, pe trecerea de pietoni s-a angajat în traversarea străzii un băiețel…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: