Home » National » Percheziții DNA la mai multe firme, privind programul de reabilitare a școlilor cu fonduri BEI

Percheziții DNA la mai multe firme, privind programul de reabilitare a școlilor cu fonduri BEI

Procurorii DNA fac miercuri șapte percheziții în București și patru județe, la firme și la persoane suspectate de fapte de corupție care ar fi fost comise în perioada 2011-2012, în legătură cu programul de reabilitare a unor școli cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții.

Perchezițiile sunt efectuate de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Alba, la sediile mai multor firme și la domiciliile unor persoane, din municipiile Sibiu, Brașov, Alba-Iulia, Piatra Neamț și București, arată DNA, într-un comunicat de presă.

Ancheta vizează posibile fapte de corupție și asimilate celor de corupție, care ar fi fost comise în perioada 2011 – 2012, a precizat DNA.

Potrivit unor surse judiciare, în ancheta DNA sunt vizate fapte care ar fi fost comise în legătură cu programul de reabilitare a unor școli cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții (BEI).

Sursele citate susțin că se fac verificări în cazul unor oameni de afaceri, câștigători ai licitațiilor, și unor coordonatori de proiecte de la nivel județean și regional.

Procurorii sunt sprijiniți în această cauză de Serviciul Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Sursa: mediafax.ro

Procurorii DNA fac miercuri șapte percheziții în București și patru județe, la firme și la persoane suspectate de fapte de corupție care ar fi fost comise în perioada 2011-2012, în legătură cu programul de reabilitare a unor școli cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții. Perchezițiile sunt efectuate de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Alba, la sediile mai multor firme și la domiciliile unor persoane, din municipiile Sibiu, Brașov, Alba-Iulia, Piatra Neamț și București, arată DNA, într-un comunicat de presă. Ancheta vizează posibile fapte de corupție și asimilate celor de corupție, care ar fi fost comise în perioada 2011 -…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Prințul Joachim are coronavirus. Nepotul regelui Belgiei riscă o amendă de 10.000 de euro, după ce s-a infectat la o petrecere în Spania

Prințul Joachim, unul dintre nepoții regelui Philippe al Belgiei, ...

Poliția Capitalei confirmă amenzile lui Orban și ale altor 4 membri ai Guvernului. 12.000 de lei pentru „șueta” din biroul premierului

Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă seara, că cinci membri ...

Ministrul adjunct al Mediului din Bulgaria, arestat pentru trafic de deșeuri

Krasimir Jivkov, ministrul adjunct al Mediului din Bulgaria a ...