Home » Social » Copil de un an a murit strivit de căruță

Copil de un an a murit strivit de căruță

 de Marian MOCANU

Un groaznic accident a dus la moartea unui copil în vârstă de doar un an. Acesta se afla într-o căruță în brațele mamei sale când, din cauza unui zguduituri, femeia s-a dezechilibrat scăpând copilul din brațe. Acesta a căzut chiar sub roata căruței, care l-a strivit.

Ambulanțierii sosiți la fața locului au încercat resuscitarea micuțului, fiind chemat chiar și un elicopter pentru a transporta copilul de urgență la un spital de specialitate din Iași. Din păcate, eforturile au fost zadarnice, copilul fiind declarat decedat. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele producerii accidentului.

 de Marian MOCANU Un groaznic accident a dus la moartea unui copil în vârstă de doar un an. Acesta se afla într-o căruță în brațele mamei sale când, din cauza unui zguduituri, femeia s-a dezechilibrat scăpând copilul din brațe. Acesta a căzut chiar sub roata căruței, care l-a strivit. Ambulanțierii sosiți la fața locului au încercat resuscitarea micuțului, fiind chemat chiar și un elicopter pentru a transporta copilul de urgență la un spital de specialitate din Iași. Din păcate, eforturile au fost zadarnice, copilul fiind declarat decedat. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele producerii accidentului.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: