Home » National » Noaptea în care românii s-au înghesuit să facă bani ușor

Noaptea în care românii s-au înghesuit să facă bani ușor

Internetul reprezintă o oportunitate de afaceri și de dezvoltare pentru tot mai mulți români. Iar unda verde pentru înregistrarea domeniilor pe internet cu diacritice i-a ținut treji pe mulți dintre conaționalii noștri în noaptea de marți spre miercuri.

Astfel, miercuri dimineața, numeroase domenii cu diacritice erau deja cumpărate. Se știe că domeniile „bune”, cele ușor de reținut, sau care reprezintă domenii întregi de activitate, cele reprezentând cuvinte simple, se dau ca pâinea caldă.

Money.ro a verificat mai multe domenii și prezintă o listă cu domenii de internet atractive care, însă, au fost cumpărate rapid de români. Astfel, nu ai nicio șansă să mai cumperi niciunul dintre următoarele domenii pe .ro: știri.ro, adevărul.ro, anunțul.ro, apă.ro, avocați.ro, bucătăraș.ro, așa.ro, băsescu.ro, cașcaval.ro, cumpăr.ro, câini.ro, dicționar.ro, finanțare.ro, gândul.ro, mașini.ro, țiriac.ro, șase.ro, șapte.ro, nouă.ro, șoc.ro, mâncare.ro, măr.ro, român.ro, românesc.ro, șoferi.ro, național.ro, prețuri.ro, șampanie.ro.

Pe site-ul Romanian Top Level Domain rotld.ro, poate fi verificat fiecare domeniu de internet în parte, pentru a vedea dacă a fost deja cumpărat sau nu.

Avalanșa de achiziții din noaptea de marți spre miercuri i-a implicat în special pe vânzătorii intermediari de domenii de internet, care urmează să le revândă către persoanele interesate, însă la un preț mai mare decât cel cerut de ROTLD.

„În data de 2 iunie 2015, a fost instalată o nouă versiune de software care permite folosirea caracterelor diacritice ăâîșț în numele de domenii „.ro”. Un număr de domenii au fost rezervate pentru administrația publică centrală și locală, incluzând nume de localități și nume de instituții publice”, a fost anunțul făcut de reprezentanții ROTLD pe site.

Sursa: money.ro

Internetul reprezintă o oportunitate de afaceri și de dezvoltare pentru tot mai mulți români. Iar unda verde pentru înregistrarea domeniilor pe internet cu diacritice i-a ținut treji pe mulți dintre conaționalii noștri în noaptea de marți spre miercuri. Astfel, miercuri dimineața, numeroase domenii cu diacritice erau deja cumpărate. Se știe că domeniile „bune”, cele ușor de reținut, sau care reprezintă domenii întregi de activitate, cele reprezentând cuvinte simple, se dau ca pâinea caldă. Money.ro a verificat mai multe domenii și prezintă o listă cu domenii de internet atractive care, însă, au fost cumpărate rapid de români. Astfel, nu ai nicio…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Prințul Joachim are coronavirus. Nepotul regelui Belgiei riscă o amendă de 10.000 de euro, după ce s-a infectat la o petrecere în Spania

Prințul Joachim, unul dintre nepoții regelui Philippe al Belgiei, ...

Poliția Capitalei confirmă amenzile lui Orban și ale altor 4 membri ai Guvernului. 12.000 de lei pentru „șueta” din biroul premierului

Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă seara, că cinci membri ...

Ministrul adjunct al Mediului din Bulgaria, arestat pentru trafic de deșeuri

Krasimir Jivkov, ministrul adjunct al Mediului din Bulgaria a ...