Home » Sanatate » Și-a dat cu ciocanul în cap în timp ce se uita la televizor!

Și-a dat cu ciocanul în cap în timp ce se uita la televizor!

Răzvan CĂLIN

Caz mai puțin obișnuit pentru pompierii militari bârlădeni care acționează pe ambulanța de tip SMURD. În noaptea de marți spre miercuri, au fost direcționați în urma unui apel 112 către un apartament dintr-unbloc situat pe Bulevardul Epureanu pentru a acorda primul ajutor unui bătrân în vârstă de 66 de ani.

Soția acestuia îi alertase pe motiv că bărbatul ar fi încasat mai multe lovituri în cap cu un ciocan. Într-adevăr, când au ajuns la fața locului, pompierii militari au constatat că bărbatul suferise mai multe leziuni în zona capului și a feței. Surprinderea lor a fost atunci când au aflat că bătrânul își provocase singur rănile, lovindu-se de mai multe ori cu un ciocan în cap.

Și mai surprinzător este motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest. Din cele povestite de soția sa, marți seara cei doi s-au așezat la televizor cu intenția de viziona niște programe. Mai târziu, spre miezul nopții, femeia a luat-o somnul și s-a dus la culcare lăsându-l singur pe soț la televizor. Numai că, puțin după miezul nopții omul s-a înfuriat rău în timp ce urmărea o emisiune de pe un anume canal TV. Practic, și-a ieșit din minți și de furie a apucat un ciocan pe care îl avea în casă și a început să-și care lovituri, una după alta. Soția sa s-a trezit din somn din cauza urletelor de furie ale bărbatului și îngrozită de imaginea însângerată a soțului răcnind și trăgându-și cu sete ciocane în cap, a apelat imediat 112. Bărbatul a fost internat la Spitalul muncipal de urgență „Elena Beldiman”, dar se pare că nu a suferit leziuni foarte grave.

Trebuie spus că bătrânul figurează în evidențele medicale ca suferind de anumite afecțiuni psihice.

Răzvan CĂLIN Caz mai puțin obișnuit pentru pompierii militari bârlădeni care acționează pe ambulanța de tip SMURD. În noaptea de marți spre miercuri, au fost direcționați în urma unui apel 112 către un apartament dintr-unbloc situat pe Bulevardul Epureanu pentru a acorda primul ajutor unui bătrân în vârstă de 66 de ani. Soția acestuia îi alertase pe motiv că bărbatul ar fi încasat mai multe lovituri în cap cu un ciocan. Într-adevăr, când au ajuns la fața locului, pompierii militari au constatat că bărbatul suferise mai multe leziuni în zona capului și a feței. Surprinderea lor a fost atunci când…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. se uita pe Antena 3 la Gadea si Badea. Nu a mai rezistat

%d blogeri au apreciat: