Home » Justitie » Un piroman umblă liber prin Murgeni

Un piroman umblă liber prin Murgeni

de Marian MOCANU

O mână criminală a provocat un incendiu la un depozit de furaje din Murgeni. Focul a mistuit nu mai puțin de 150 de baloți de furaje, doar intervenția pompierilor militari salvând animalele adăpostite într-un grajd din apropiere.

În cursul nopții de marți spre miercuri, la ora 00.32, în urma unui apel de urgență efectuat la numărul 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui au fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje, în localitatea Murgeni.

Având în vedere amploarea incendiului, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Murgeni și Detașamentului Bârlad, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, care au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. În momentul sosirii pompierilor militari la fața locului, incendiul se manifesta cu violență la întreg depozitul de furaje, cu risc de propagare la două adăposturi de animale. Flăcările au distrus circa 150 baloți de lucernă, pompierii reușind să salveze grajdul de animale având o suprafață de circa 300 mp precum și animalele adăpostite. În urma cercetărilor a rezultat că o cauză posibilă a incendiului a fost incendiul a fost generat în mod intenționat.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii, care au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere. În continuare se desfășoară cercetări pentru aflarea piromanului.

de Marian MOCANU O mână criminală a provocat un incendiu la un depozit de furaje din Murgeni. Focul a mistuit nu mai puțin de 150 de baloți de furaje, doar intervenția pompierilor militari salvând animalele adăpostite într-un grajd din apropiere. În cursul nopții de marți spre miercuri, la ora 00.32, în urma unui apel de urgență efectuat la numărul 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui au fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje, în localitatea Murgeni. Având în vedere amploarea incendiului, la fața locului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile