Home » Justitie » Plasă de pescuit interzisă, descoperită la vamă în bagajele unui moldovean

Plasă de pescuit interzisă, descoperită la vamă în bagajele unui moldovean

de Marian MOCANU

Un moldovean în vârstă de 60 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să introducă în țară o plasă de pescuit de tip monofilament. În încercarea de a scăpa, bărbatul a declarat că nu știa respectivul echipament este interzis de lege.

Pe 3 iunie, în jurul orei 19.00 la Punctul de Tecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în țară, în calitate de pasager într-un microbuz, cetățeanul din Republica Moldova Grigore I., în vârstă de 60 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, în bagajele personale a moldoveanului a fost descoperită o plasă de pescuit monofilament cu ochiuri de 20 cm, cu dimensiunile de 40 x 1,20 metri, având în partea superioară plute, iar în partea inferioară plumbi. Intevievat de polițiști, cetățeanul în cauză a declarat că nu cunoștea faptul că deținerea și introducerea plaselor de pescuit monofilament în România este interzisă. Pe numele bărbatului, polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținere a uneltelor de plasă de tip monofilament.

de Marian MOCANU Un moldovean în vârstă de 60 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să introducă în țară o plasă de pescuit de tip monofilament. În încercarea de a scăpa, bărbatul a declarat că nu știa respectivul echipament este interzis de lege. Pe 3 iunie, în jurul orei 19.00 la Punctul de Tecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în țară, în calitate de pasager într-un microbuz, cetățeanul din Republica Moldova Grigore I., în vârstă de 60 de ani. Cu ocazia efectuării controlului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: