Home » Justitie » Biciclist mort în urma unui accident rutier

Biciclist mort în urma unui accident rutier

de Marian MOCANU

Din cauza neatenției, un biciclist în vârstă de 39 de ani a decedat în urma unui accident de circulație, petrecut sâmbătă seara. Acesta, în încercarea de a intra pe un drum județean, nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de o autoutilitară care venea din spate. Chiar dacă i s-a acordat asistență medicală de către echipajul unei ambulanțe ce trecea întâmplător prin zonă, bărbatul a decedat în urma rănilor suferite. 

Sâmbătă seara, în jurul orelor 18, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Muntenii de Sus, se deplasa cu bicicleta la niște rude, în Ferești. La un moment dat, în dreptul localității Moara Domnească, biciclistul a încercat să vireze stânga, pentru a intra pe drumul județean ce duce la Ferești. Din păcate, a făcut virajul brusc și fără să se asigure, astfel că a fost lovit în plin de o autospecială care venea din spate. Șoferul autospecialei a declarat polițiștilor că a fost surprins de schimbarea bruscă de mers a biciclistului și a tras tare de volan spre stânga, încercând în zadar să evite impactul.

Imediat după accident, prin zonă a trecut o ambulanță care se întorcea de la Iași unde dusese un pacient. Paramedicii au acordat primul ajutor bărbatului care era deja în stop cardio-respirator până la venirea ambulanței de Terapie Intensivă Mobilă. După ce s-a încercat stabilizarea victimei, aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Din păcate, din cauza numeroaselor traumatisme suferite, biciclistul a decedat.

Șoferul autospecialei, un tânăr în vârstă de 22 ani din Bârlad, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele exacte ale producerii accidentului.

de Marian MOCANU Din cauza neatenției, un biciclist în vârstă de 39 de ani a decedat în urma unui accident de circulație, petrecut sâmbătă seara. Acesta, în încercarea de a intra pe un drum județean, nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de o autoutilitară care venea din spate. Chiar dacă i s-a acordat asistență medicală de către echipajul unei ambulanțe ce trecea întâmplător prin zonă, bărbatul a decedat în urma rănilor suferite.  Sâmbătă seara, în jurul orelor 18, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Muntenii de Sus, se deplasa cu bicicleta la niște…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: