Home » Monden » Iulia Vântur, invitată de Salman Khan la moșia lui din India

Iulia Vântur, invitată de Salman Khan la moșia lui din India

Nici nu s-au stins bine ecourile show-ului de la Pro TV, a cărui prezentatoare a fost, că Iulia Vântur se pregătește să intre din nou în fermă, de data aceasta la Panvel, India.

Nu puțini au fost cei care s-au grăbit să anunțe sfârșitul relației Iuliei Vântur cu celebrul Salman Khan. S-a spus chiar că starul ar fi părăsit- o pe frumoasa prezentatoare TV pentru o tânără cu origini grecești.

După ce au fost “despărțiți”, iar apoi din nou “împăcați”, presa din India a aruncat recent o nouă bombă: Iulia și Salman se pregătesc de nuntă. Discretă în ceea ce privește relația sa cu Salman Khan, Iulia a evitat să dea vreo informație pe marginea acestui subiect. Iată însă că, după ce a muncit cu drag și spor pentru “Ferma vedetelor” și după ce va mai onora câteva joburi, celebra blondă va respira din nou aerul curat de la Panvel. Acolo se află Arpita, moșia cunoscutului star de la Bollywood, care o așteaptă pe românca noastră cu brațele deschise.

Colțul de rai de la poalele munților

“Încă mai am de lucru, nu merg chiar acum în vacanță. Nu am spus însă niciodată când am plecat și nu o voi face nici acum. În India mă duc de fiecare dată când am timp”, ne-a recunoscut Iulia, fără a da prea multe detalii. Botezată după numele surorii mai mici a actorului, ferma are un motto interesant: “O pasăre în tufiș e mai bună decât două în farfurie”.

Iulia nu e deloc străină de locurile acestea, căci ea a mai fost în alte două rânduri la moșia lui Khan, prima oară acum doi ani.

Sursa: libertatea.ro

Nici nu s-au stins bine ecourile show-ului de la Pro TV, a cărui prezentatoare a fost, că Iulia Vântur se pregătește să intre din nou în fermă, de data aceasta la Panvel, India. Nu puțini au fost cei care s-au grăbit să anunțe sfârșitul relației Iuliei Vântur cu celebrul Salman Khan. S-a spus chiar că starul ar fi părăsit- o pe frumoasa prezentatoare TV pentru o tânără cu origini grecești. După ce au fost “despărțiți”, iar apoi din nou “împăcați”, presa din India a aruncat recent o nouă bombă: Iulia și Salman se pregătesc de nuntă. Discretă în ceea ce…

Review Overview

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: