Home » Social » Cățeluși salvați de la moarte … de pompieri

Cățeluși salvați de la moarte … de pompieri

* Pompierii vasluieni au fost angajați în două misiuni de salvare a unor cățeluși „neatenți”.

Pe lângă atribuțiile de stingere a incendiilor, salvarea din diverse situații a persoanelor aflate în dificultate ori intervențiile pentru evitarea pagubelor materiale, pompierii primesc uneori sarcini mai puțin obișnuite, cum ar fi salvarea animalelor de companie. A fost cazul la acest sfârșit de săptămână, când pompierii militari au salvat mai mulți căței căzuți în canale sau fântâni.
Vinerea trecută, de exemplu, pompieri militari din cadrul Detașamentului Vaslui au fost solicitați să intervină în localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, pentru salvarea a unui cățel căzut într-o fântână din tuburi de beton, având diamentrul de aproximativ 90 cm. și o adâncime de circa 25 m. Pentru salvarea patrupedului a fost necesară coborârea unui salvator în fântână.
Două zile mai târziu a fost rândul pompierilor militari din cadrul Detașamentului Bârlad să fie solicitați. Nu mai puțin de nouă cățeluși căzuseră într-un canal adânc de trei metri, de pe strada Cpt. Grigore Ignat. Pompierii au reușit să-i scoată teferi și nevătămați. (Marian MOCANU)

* Pompierii vasluieni au fost angajați în două misiuni de salvare a unor cățeluși "neatenți". Pe lângă atribuțiile de stingere a incendiilor, salvarea din diverse situații a persoanelor aflate în dificultate ori intervențiile pentru evitarea pagubelor materiale, pompierii primesc uneori sarcini mai puțin obișnuite, cum ar fi salvarea animalelor de companie. A fost cazul la acest sfârșit de săptămână, când pompierii militari au salvat mai mulți căței căzuți în canale sau fântâni. Vinerea trecută, de exemplu, pompieri militari din cadrul Detașamentului Vaslui au fost solicitați să intervină în localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, pentru salvarea a unui cățel…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: