Home » Monden » Handicapat pe viață! Joaca de-a fermierul s-ar putea transforma într-un coșmar pentru Augustin Viziru

Handicapat pe viață! Joaca de-a fermierul s-ar putea transforma într-un coșmar pentru Augustin Viziru

Finala show-ului “Ferma vedetelor” s-a încheiat în sânge. Augustin Viziru și-a tăiat degetul cu toporul în timpul unei probe și ceea ce, inițial, părea doar o regie se demonstrează acum a fi o traumă serioasă pentru marele perdant al competiției de la Pro TV.

Patru ore de operație, analgezice și antiinflamatorii cu pumnul, o lună de imobilizare totală și alte trei de recuperare. Cam așa ar putea fi descrisă viața lui Augustin Viziru după accidentarea live, de la Pro TV. Și asta nu e tot…

Prognosticul medicilor privind reintrarea mâinii în deplinătatea funcțiilor de dinainte de traumă este îngrijorător. După operație, specialistul care s-a ocupat de cazul lui l-a înștiințat pe Augustin că probabilitatea să rămână cu un handicap pe viață este uriașă, mai ales că, în timpul intervenției chirurgicale, ligamentele încrucișate secționate cu toporul au fost scurtate.

A căzut de două ori în cadă

Panicat de această perspectivă, Viziru a căutat ajutor unde a văzut cu ochii și astfel a ajuns la un chirurg plastician din Germania, rudă de-a lui, care l-a chemat acolo imediat ce va scăpa de ghips. Peste aproximativ trei săptămâni, dacă totul merge bine. Dar, se pare, nici acela nu s-a arătat foarte optimist privind recuperarea totală.

Până una alta, viața lui s-a transformat într-un coșmar și un simplu duș a devenit o aventură, care îi pune sănătatea în pericol. De când are mâna imobilizată și piciorul bandajat (n.r. – cu 24 de ore înainte de a-și tăia degetul, Augustin a călcat într-o tijă de metal și s-a tăiat și la gleznă), Augustin a căzut de două ori în cadă și doar o minune a făcut să nu se aleagă și cu o fractură.

Pierde 50.000 € din biliard

Dacă pentru mulți, degetul mare de la mâna stângă poate părea inutil, pentru Augustin Viziru este… o sursă de venit. Jucător de biliard participant la turneele de gen, acesta produce bani frumoși câștigând competiții.

Deprimat de lucrurile care i se întâmplă și de ghinionul incredibil care l-a lovit, fostul actor de telenovele li s-a plâns prietenilor că incapacitatea de a juca l-a privat de posibilitatea de a câștiga, numai în lunile ce urmează, aproximativ 50.000 de euro.

Și-a luat un scuter și un ceas

Cu banii de la Pro TV în cont, Augustin s-a pus pe cheltuit. Și o bună parte din suma contractuală s-a topit pe pasiunile lui.

Deși mai avea, acesta și-a cumpărat un ceas nou și un scuter, la care se va uita lung până când îl va și putea folosi, căci, acum, ghipsul îl cam încurcă.

A dat asfaltul pe bălegar pentru 18.000 de euro

Băiat de oraș, crescut la asfalt, care nu a văzut animale vii decât la Zoo, Augustin Viziru a crezut, probabil, că viața la țară se rezumă la povestirile lui Creangă. Experiența din “Ferma vedetelor” însă i-a demonstrat contrariul și i-a oferit multe încercări.

A învățat să folosească toporul, sapa, să hrănească dobitoacele și să rânească în bălegar. Nu s-a spetit prea tare, iar finalul a fost apoteotic. De urgență la spital! Pentru toată această aventură, Augustin ar fi încasat, spun surse din Pro, aproximativ 1.500 de euro pe săptămână, 18.000 de euro în total.

Sursa: libertatea.ro

Finala show-ului “Ferma vedetelor” s-a încheiat în sânge. Augustin Viziru și-a tăiat degetul cu toporul în timpul unei probe și ceea ce, inițial, părea doar o regie se demonstrează acum a fi o traumă serioasă pentru marele perdant al competiției de la Pro TV. Patru ore de operație, analgezice și antiinflamatorii cu pumnul, o lună de imobilizare totală și alte trei de recuperare. Cam așa ar putea fi descrisă viața lui Augustin Viziru după accidentarea live, de la Pro TV. Și asta nu e tot... Prognosticul medicilor privind reintrarea mâinii în deplinătatea funcțiilor de dinainte de traumă este îngrijorător. După…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: