Home » Monden » Sâni la înălțime! Anca Țurcașiu a etalat un superdecolteu la o petrecere pe… bloc

Sâni la înălțime! Anca Țurcașiu a etalat un superdecolteu la o petrecere pe… bloc

Anca Țurcașiu a vrut să atragă toate privirile la o petrecere mondenă și a reușit. Grație rochiei (ce părea a fi… de mireasă) și decolteului care i-a dezvelit sânii mai mult decât oricând.

Aniversarea unui deceniu de la lansarea revistei sale, “Tango”, a fost un motiv bun pentru Alice Năstase Buciuta să sărbătorească. A fost o petrecere la înălțime, la figurat, dar și la propriu, căci oaspeții s-au adunat pe acoperișul unei clădiri. Au semnat condica vedete “scumpe” la vedere atunci când vine vorba despre mondenități: Magda Catone, Liza Panait, Șerban Huidu, Crina Matei, Ivan Patzaichin și mulți alții. Dintre toți însă, atracția serii a fost Anca Țurcașiu, care și-a etalat sânii în toată splendoarea lor într-un decolteu fără precedent.

Sursa: libertatea.ro

Anca Țurcașiu a vrut să atragă toate privirile la o petrecere mondenă și a reușit. Grație rochiei (ce părea a fi... de mireasă) și decolteului care i-a dezvelit sânii mai mult decât oricând. Aniversarea unui deceniu de la lansarea revistei sale, “Tango”, a fost un motiv bun pentru Alice Năstase Buciuta să sărbătorească. A fost o petrecere la înălțime, la figurat, dar și la propriu, căci oaspeții s-au adunat pe acoperișul unei clădiri. Au semnat condica vedete “scumpe” la vedere atunci când vine vorba despre mondenități: Magda Catone, Liza Panait, Șerban Huidu, Crina Matei, Ivan Patzaichin și mulți alții. Dintre…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

6 lucruri pe care le poți face în 5 minute pentru a-ți îmbunătăți sănătatea

Schimbările mici sunt cheia succesului, iar aceste lucruri pe ...

9 semne că trebuie să închei o prietenie toxică

Nu are rost să păstrezi în viața ta oameni ...

iScream aduce un cocktail perfect de vară prin piesa Stand by me

Vara începe cu ritmuri de funk și o infuzie ...