Home » Monden » Sâni la înălțime! Anca Țurcașiu a etalat un superdecolteu la o petrecere pe… bloc

Sâni la înălțime! Anca Țurcașiu a etalat un superdecolteu la o petrecere pe… bloc

Anca Țurcașiu a vrut să atragă toate privirile la o petrecere mondenă și a reușit. Grație rochiei (ce părea a fi… de mireasă) și decolteului care i-a dezvelit sânii mai mult decât oricând.

Aniversarea unui deceniu de la lansarea revistei sale, “Tango”, a fost un motiv bun pentru Alice Năstase Buciuta să sărbătorească. A fost o petrecere la înălțime, la figurat, dar și la propriu, căci oaspeții s-au adunat pe acoperișul unei clădiri. Au semnat condica vedete “scumpe” la vedere atunci când vine vorba despre mondenități: Magda Catone, Liza Panait, Șerban Huidu, Crina Matei, Ivan Patzaichin și mulți alții. Dintre toți însă, atracția serii a fost Anca Țurcașiu, care și-a etalat sânii în toată splendoarea lor într-un decolteu fără precedent.

Sursa: libertatea.ro

Anca Țurcașiu a vrut să atragă toate privirile la o petrecere mondenă și a reușit. Grație rochiei (ce părea a fi... de mireasă) și decolteului care i-a dezvelit sânii mai mult decât oricând. Aniversarea unui deceniu de la lansarea revistei sale, “Tango”, a fost un motiv bun pentru Alice Năstase Buciuta să sărbătorească. A fost o petrecere la înălțime, la figurat, dar și la propriu, căci oaspeții s-au adunat pe acoperișul unei clădiri. Au semnat condica vedete “scumpe” la vedere atunci când vine vorba despre mondenități: Magda Catone, Liza Panait, Șerban Huidu, Crina Matei, Ivan Patzaichin și mulți alții. Dintre…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: