Home » Invatamant » Școala de Muzică din Bârlad a primit cadou un sediu

Școala de Muzică din Bârlad a primit cadou un sediu

E bătut în cuie: clădirea în care a funcționat Școala „Tudor Pamfile” din Bârlad (Școala nr. 4) va fi, de acum înainte, a Școlii de Muzică și Arte Plastice „N.N. Tonitza” Bârlad.

scoala4aAșa au hotărât consilierii locali, în ședința de săptămâna trecută, motivul fiind lipsa condițiilor de care micii artiști de la „Tonitza” se lovesc de ani de zile în imobilul de pe strada Mihail Kogălniceanu.
Sunt mulți ani de când cadrele didactice de la Școala de Muzică le cer autorităților locale un spațiu adecvat. Încăperile de pe Kogălniceanu sunt mici, puține și, pe deasupra nu oferă o bună acustică.
Mutarea a devenit posibila abia acum, după ce Școala nr. 4 a fost desființată. (Ionuț PREDA)

E bătut în cuie: clădirea în care a funcționat Școala "Tudor Pamfile" din Bârlad (Școala nr. 4) va fi, de acum înainte, a Școlii de Muzică și Arte Plastice "N.N. Tonitza" Bârlad. Așa au hotărât consilierii locali, în ședința de săptămâna trecută, motivul fiind lipsa condițiilor de care micii artiști de la "Tonitza" se lovesc de ani de zile în imobilul de pe strada Mihail Kogălniceanu. Sunt mulți ani de când cadrele didactice de la Școala de Muzică le cer autorităților locale un spațiu adecvat. Încăperile de pe Kogălniceanu sunt mici, puține și, pe deasupra nu oferă o bună acustică.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: