Home » Monden » Juratul secret de la «Românii au talent»

Juratul secret de la «Românii au talent»

Înainte de finala de vineri a show-ului “Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a dat o fugă la Monaco să petreacă vreo două zile educative cu fiul ei, așa, pe final de an școlar. Iar între două teme, vedeta s-a trezit în fața unei solicitări neașteptate venite din partea lui Ayan.

Mihaela Rădulescu, vedeta juriului celui de-al cincilea sezon al emisiunii-concurs “Românii au talent”, se confruntă cu o situație inedită. Aflată acasă, pe Coasta de Azur, cu fiul ei, în așteptarea finalei, aceasta s-a trezit că tocmai puștiul de 10 ani încearcă să o corupă și să-i influențeze votul de mâine seară.

Se pare că Ayan l-a îndrăgit atât de tare pe unul dintre concurenți, încât a tăbărât pe celebra lui mamă cu rugăminți fierbinți. Dar, ca niciodată, s-a lovit de un zid…

“Ayan are favoritul lui pentru finală, dar… nu-i frumos să influențăm publicul. Și i-am spus că nici pe mine nu mă poate face să-i aleg favoritul, decât dacă e, în finală, cu adevărat mai bun decât ceilalți”, ne-a declarat Mihaela, într-o pauză de studiu. Pentru că fiul ei se confruntă acum cu examenele finale, vedeta se pregătește pentru ultima ediție a showului printre manuale.

Se pregătește făcând lecții

“Mă antrenez făcând lecții cu Ayan, deocamdată. Sunt pregătită și abia aștept să aflu cine va cuceri publicul român. E foarte greu de ales în această fază, toți sunt senzaționali. Depinde cine-și va controla mai bine emoțiile și ce va umple mai vibrant inimile celor de acasă”, susține Răduleasca.

Ayan a susținut-o tot sezonul

Fan al emisiunii, fiul Mihaelei Rădulescu și al lui Elan Schwartzenberg a stat lipit de televizor vineri de vineri, urmărind atent toate opțiunile mamei lui și afirmațiile care au stârnit atâtea controverse pe parcursul show-ului. Și, în ciuda reacțiilor generate, nu i-a reproșat niciodată nimic. “I-a plăcut la nebunie! Si a fost mereu de acord cu ce am ales”, ne-a dezvăluit Mihaela.

Ion Barbu și Bianca Coștiug sunt marii favoriți

Din linia celor 15 români talentați ajunși în finală par să se departajeze doi: cântărețul Ion Barbu și dansatoarea Bianca Coștiug.

Aceștia au cele mai bune cote la casele de pariuri, care au introdus în oferta lor finala show-ului de la PRO TV. La polul opus, pe ultimul loc, se află “Micuța Maria Tănase” Nicoleta Iancu, fetița care a făcut-o pe Andra să plângă.

Sursa: libertatea.ro

Înainte de finala de vineri a show-ului “Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a dat o fugă la Monaco să petreacă vreo două zile educative cu fiul ei, așa, pe final de an școlar. Iar între două teme, vedeta s-a trezit în fața unei solicitări neașteptate venite din partea lui Ayan. Mihaela Rădulescu, vedeta juriului celui de-al cincilea sezon al emisiunii-concurs “Românii au talent”, se confruntă cu o situație inedită. Aflată acasă, pe Coasta de Azur, cu fiul ei, în așteptarea finalei, aceasta s-a trezit că tocmai puștiul de 10 ani încearcă să o corupă și să-i influențeze votul de mâine…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: