Home » Administratie » CS Viitorul, cu gazul oprit și cu datorii la utilități

CS Viitorul, cu gazul oprit și cu datorii la utilități

de Roxana NĂSTASĂ

Clubul Sportiv Viitorul Vaslui nu are bani pentru plata utilităților. Deși veniturile proprii s-au majorat, tot se află în imposibilitatea de a acoperi cheltuielile. Așa se face că acum, la club, gazul e întrerupt și datoriile la utilități sunt semnificative.

Ieri, Alioșa Axinte, directorul clubului a sesizat acest lucru prefectului Andrei Puică, în speranța remedierii problemei. De asemena, o altă problemă semnalată tot ieri, a fost aceea că după ce au primit microbuz de la Ministerul Dezvoltării, nu-l pot folosi pentru că n-au șofer la el.
„Clubul Viitorul nu are bani pentru plata utilităților. Avem gazul întrerupt, majorări de la Goscom…Anul acesta am crescut veniturile proprii, însă bugetul e încă subdimenionat. Tot nu reușesc să acopăr cheltuielile, din cauză că alocarea bugetară de la nivel central a scăzut. De asemenea, noi am primit un microbuz de la Ministerul Dezvoltării, însă nu avem cadru legal pentru a angaja șofer. Am vorbit despre asta mai sus, dar e o problemă când ești de la Vaslui. E ca un handicap”, a spus Alioșa Axinte.
Prefectul a promis că va pune în discuție acest lucru, astăzi, la întâlnirea cu un secretar de stat de la Ministerul Sportului.
„Mâine (azi n.r.) vine un secretar de stat de la Ministerul Sportului și voi vorbi și asta”, a spus prefectul Puică.

de Roxana NĂSTASĂ Clubul Sportiv Viitorul Vaslui nu are bani pentru plata utilităților. Deși veniturile proprii s-au majorat, tot se află în imposibilitatea de a acoperi cheltuielile. Așa se face că acum, la club, gazul e întrerupt și datoriile la utilități sunt semnificative. Ieri, Alioșa Axinte, directorul clubului a sesizat acest lucru prefectului Andrei Puică, în speranța remedierii problemei. De asemena, o altă problemă semnalată tot ieri, a fost aceea că după ce au primit microbuz de la Ministerul Dezvoltării, nu-l pot folosi pentru că n-au șofer la el. „Clubul Viitorul nu are bani pentru plata utilităților. Avem gazul întrerupt,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile