Home » Social » Incendiu din cauza unei tigăi uitate pe aragaz!

Incendiu din cauza unei tigăi uitate pe aragaz!

de Răzvan CĂLIN

Un apartament din Bârlad a fost cât pe ce să fie mistuit de flăcări din cauza unei oale cu mâncare uitată pe aragaz de proprietar.

Bârlădenii care locuiesc în blocul D9 de pe strada Vasile Pârvan au tras o sperietură zdravănă joi, 11 iunie, după ce într-un apartament din acest imobil a izbucnit un incendiu. Totul s-a petrecut în jurul orei 13 12, când unul dintre locatari a sesizat că iese fum pe geamul bucătăriei unui apartament situat la etajul III.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KEly358qhrs&w=420&h=315]

Echipele de pompieri sosite la fața locului au descoperit că în interiorul apartamentul se afla prietenul proprietarei, un bărbat în vârstă de 37 de ani, care pur și simplu dormea dus fără să aibe habar de ceea ce se întâmpla în locunță. Omul pusese la încălzit pe aragaz o oală cu mâncare, numai că între timp l-a furat somnul. În consecință, vasul lăsat nesupravegheat a provocat incendiul, care totuși nu a fost unul violent. Pompierii au reușit să-l singă imediat, iar pagubele produse apartamentului sunt cauzate mai multe de fum.

 

 

de Răzvan CĂLIN Un apartament din Bârlad a fost cât pe ce să fie mistuit de flăcări din cauza unei oale cu mâncare uitată pe aragaz de proprietar. Bârlădenii care locuiesc în blocul D9 de pe strada Vasile Pârvan au tras o sperietură zdravănă joi, 11 iunie, după ce într-un apartament din acest imobil a izbucnit un incendiu. Totul s-a petrecut în jurul orei 13 12, când unul dintre locatari a sesizat că iese fum pe geamul bucătăriei unui apartament situat la etajul III. [youtube http://www.youtube.com/watch?v=KEly358qhrs&w=420&h=315] Echipele de pompieri sosite la fața locului au descoperit că în interiorul apartamentul se…

Review Overview

User Rating: 1.9 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: