Home » Monden » O cântăreață super cunoscută de la noi, PĂRĂSITĂ DE MIRE ÎNAINTE DE NUNTĂ. A rămas SINGURĂ, fără nicio explicație

O cântăreață super cunoscută de la noi, PĂRĂSITĂ DE MIRE ÎNAINTE DE NUNTĂ. A rămas SINGURĂ, fără nicio explicație

Alexandra Ungureanu a rămas cu rochia de mireasă în cui și cu planurile de emigrare peste Ocean spulberate după ce relația ei cu americanul de origine română, Andrei Gheorghiu, s-a rupt.

Își făcuse planuri mari de viitor după ce își găsise fericirea alături de cel pe care-l iubea. Se pregătea să-și schimbe definitiv viața, mutându-se în SUA, la New York. Dar planurile ei s-au dus pe apa sâmbetei pentru cântăreața Alexandra Ungureanu, care s-a despărțit de iubitul ei, Andrei Gheorghiu. Dacă tot e disponibil de câteva săptămâni, americanul de origine română și-a scos pozele cu logodnica de pe un site de socializare și a petrecut singur cuc după absolvirea colegiului.

Făceau naveta lunar pentru a se putea întâlni

Toate acestea au venit într-un moment în care cunoscuții lor se așteptau să fie invitați la nuntă, întrucât Alexandra și Andrei se logodiseră în iarnă și își făceau planuri de căsătorie, dar și pentru un viitor comun în SUA. Ce sau cine a reușit să-i despartă numai ei știu, pentru că Alexandra a ales, ca de obicei, discreția, dar despărțirea lor a devenit deja o certitudine pentru apropiații lor. Alexandra Ungureanu l-a cunoscut pe Andrei Gheorghiu în urmă cu mai mulți ani, pe când el era DJ la un post de radio din New York, și împreună au avut o colaborare profesională. După câțiva ani s-au revăzut, de această dată, Andrei era specialist în IT la o firmă din New York, iar Alexandra se afla în trecere prin orașul american. Cei doi au devenit curând un cuplu, iar distanța nu a fost un impediment. Andrei a făcut pe parcursul anului trecut mai multe vizite în țara lui natală, după cum și Alexandra a vizitat New York-ul din ce în ce mai des. Cei doi se vedeau lunar, iar la sfârșitul anului trecut au vorbit și despre căsătorie, care ar fi trebuit să se întâmple anul acesta.

Sursa: libertatea.ro

Alexandra Ungureanu a rămas cu rochia de mireasă în cui și cu planurile de emigrare peste Ocean spulberate după ce relația ei cu americanul de origine română, Andrei Gheorghiu, s-a rupt. Își făcuse planuri mari de viitor după ce își găsise fericirea alături de cel pe care-l iubea. Se pregătea să-și schimbe definitiv viața, mutându-se în SUA, la New York. Dar planurile ei s-au dus pe apa sâmbetei pentru cântăreața Alexandra Ungureanu, care s-a despărțit de iubitul ei, Andrei Gheorghiu. Dacă tot e disponibil de câteva săptămâni, americanul de origine română și-a scos pozele cu logodnica de pe un site…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: