Home » Invatamant » Ambasadorii Vasluiului la Olimpiada de Meșteșuguri Artistice Tradiționale Sibiu 2015

Ambasadorii Vasluiului la Olimpiada de Meșteșuguri Artistice Tradiționale Sibiu 2015

Liceul Pedagogic ,,Ioan Popescu” din Bârlad în parteneriat cu Inspectoratul Județean Vaslui au organizat pe 12 iunie 2015 a V-a ediție a Olimpiadei de Meșteșuguri Artistice. Vineri, au fost aleși cei mai buni mici meșteri care au făcut dovada dibăciei lor în mânuirea acului, aței, sforii, pensulei, dălții și în multe din meșteșugurile deprinse din tradițiile noastre.

Printre cei peste 40 de concurenți a participat Cercul de artă populară de la Clubul Copiilor ,,Spiru Haret” din Bârlad coordonat de prof. Dan Horgan.
„Copiii, în număr de patru, s-au dovedit si acum pricepuți, harnici și buni tovarăși cu migala si cu tainele împărtășite cu dragoste de dascălul lor. Beatrice-Elena Obadă și Roxana Rîmboi, la icoana pe sticlă, au obținut câte un loc II, iar la icoană de vatră Elena Cordun locul II. Mihai Timofti, cu locul I, va reprezenta județul Vaslui la Olimpiada națională de meșteșuguri ediția a XX-a, ce se va desfășura la Sibiu, în luna august, cu nemuritoarea icoană de vatră.”, ne-a declarat Dan Horgan. (Mihaela NICULESCU)

Liceul Pedagogic ,,Ioan Popescu” din Bârlad în parteneriat cu Inspectoratul Județean Vaslui au organizat pe 12 iunie 2015 a V-a ediție a Olimpiadei de Meșteșuguri Artistice. Vineri, au fost aleși cei mai buni mici meșteri care au făcut dovada dibăciei lor în mânuirea acului, aței, sforii, pensulei, dălții și în multe din meșteșugurile deprinse din tradițiile noastre. Printre cei peste 40 de concurenți a participat Cercul de artă populară de la Clubul Copiilor ,,Spiru Haret” din Bârlad coordonat de prof. Dan Horgan. „Copiii, în număr de patru, s-au dovedit si acum pricepuți, harnici și buni tovarăși cu migala si cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile