Home » Monden » Bahmu și Prigoană s-au dat iar în judecată

Bahmu și Prigoană s-au dat iar în judecată

Divorțați de curând, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au rămas conectați datorită custodiei comune a celor doi băieți pe care îi au împreună. Și, deși se părea că apele se liniștiseră între cei doi, aceștia s-au dat iarăși unul pe altul în judecată pentru a rezolva, culmea, lucruri pe care cuplurile normale le rezolvă discutând.

Prima mișcare a făcut-o Silviu Prigoană. Conform unor surse judiciare, acesta ar vrea să meargă în vacanță doar cu copiii și, pentru a primi un răspuns cât mai urgent din partea judecătorilor, care să înlocuiască acordul pentru excursie pe care legal ar trebui să-l ia de la Adriana Bahmuțeanu, a apelat la o chichiță a Codului Civil, pe baza căreia dosarul a intrat în procedura de urgență.

Aflat în această situație, cazul a primit deja prim termen de judecată, pentru mâine la prânz, chiar dacă fusese înregistrat în urmă cu doar o săptămână. Coincidență sau nu, tot săptămâna trecută, însă spre final, și vedeta TV a deschis un proces.

Bahmu vrea să aleagă singură școala copiilor

Aceasta însă le solicită magistraților, conform surselor citate, acceptul ca minorii să fie duși la terapie fără să mai ceară acordul tatălui lor. În plus, Adriana speră că magistrații îi vor permite și să-și înscrie copiii la școală, fără să fie obligată să-l mai consulte pe Silviu Prigoană și să-i ceară acestuia să accepte instituția de învățământ pe care puștii o vor frecventa din toamnă.

Sursa: libertatea.ro

Divorțați de curând, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au rămas conectați datorită custodiei comune a celor doi băieți pe care îi au împreună. Și, deși se părea că apele se liniștiseră între cei doi, aceștia s-au dat iarăși unul pe altul în judecată pentru a rezolva, culmea, lucruri pe care cuplurile normale le rezolvă discutând. Prima mișcare a făcut-o Silviu Prigoană. Conform unor surse judiciare, acesta ar vrea să meargă în vacanță doar cu copiii și, pentru a primi un răspuns cât mai urgent din partea judecătorilor, care să înlocuiască acordul pentru excursie pe care legal ar trebui să-l ia…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile