Home » Sport » Micii karateka de la „Wazary Dojo” Bârlad, din nou pe podium

Micii karateka de la „Wazary Dojo” Bârlad, din nou pe podium

de Răzvan CĂLIN

La sfârșitul săptămânii trecute, micii karateka de la Asociația Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad au avut o evoluție de excepție la etapa a III-a a circuitului de Brasilian Jiu Jitsu – Belt League – Cupa „Vipguard” Tecuci, competiție pe care au reușit să o câștige și să se poziționeze astfel pe prima treaptă a podiumului.

La concurs, care a fost organizat de Clubul Sportiv „Vipguard” Tecuci, au participat 12 cluburi din țară, cu peste 140 de copii și juniori. „Wazary Dojo” Bârlad a participat cu 18 copii, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, care au reușit să colecteze 7 medalii de aur, 6 de argint și tot atâtea de bronz.

„Clasarea pe primul loc pe echipe la copii la un astfel de concurs era un vis al meu mai vechi, pentru care am dăruit foarte multă muncă și astăzi sunt foarte fericit că acest vis a devenit realitate. Astăzi toți copii au luptat bine, fiecare cu nivelul lui tehnic și cu calitățile lui, sunt mandru de fiecare din ei, indiferent de locul pe care l-au ocupat. Ssunt bucuros că am demonstrat că se poate face performanță și trebuie să felicit întreaga echipă Wazary Dojo, fiecare copil, fiecare părinte care a pășit pragul clubului nostru și a pus umărul la acest rezultat”, a declarat la finalul competiției sensei Alexandru Rotaru, președintele „Wazary Dojo” Bârlad.

de Răzvan CĂLIN La sfârșitul săptămânii trecute, micii karateka de la Asociația Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad au avut o evoluție de excepție la etapa a III-a a circuitului de Brasilian Jiu Jitsu - Belt League - Cupa „Vipguard” Tecuci, competiție pe care au reușit să o câștige și să se poziționeze astfel pe prima treaptă a podiumului. La concurs, care a fost organizat de Clubul Sportiv „Vipguard” Tecuci, au participat 12 cluburi din țară, cu peste 140 de copii și juniori. „Wazary Dojo” Bârlad a participat cu 18 copii, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, care au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: