Home » Social » Maria face legea

Maria face legea

de Mihaela NICULESCU

Mare iubitoare de câini, cunoscuta persoană fără adăpost, Maria (zisa Neagra), a improvizat un mini-padoc în centrul Bârladului. La intrarea într-o clădire părăsită, s-a aciuat de câteva luni, unde soarbe cu nesaț dintr-o pungă cu aurolac, hrănește câinii cu te miri ce, îi pupă-n bot și îi asmute către trecătorii care comentează atunci când se dau mai ales la copii. Toate se-ntâmplă chiar vis-a-vis de Poliția Barlad, în clădirea în care a funcționat, până acum 10 ani, sediul unei banci.

Sediu BRD parasitClădirea este proprietate bancii. Primaria le-a cerut reprezentantilor acestora, de nenumarate ori, să igienizeze locul, Sediu BRD parasit interiorsă înlocuiască geamurile sparte și să păstreze zona curată. Recent, edilii locali au făcut o nouă adresă către conducerea centrală a bancii, pentru a se conforma, având termen limită data de 25 iunie.
„Voi avea o discuție cu directoarea băncii din Bârlad pentru a afla ce măsuri s-au hotărât să ia cei de la București. Într-un fel sau altul, va trebui rezolvată situația.”, ne-a declarat Dorin Apostu, viceprimarul municipiului Bârlad.
Casa pe care organele de ordine permit ca un om al străzii să pună stăpânire, pentru că n-au cum să intervină, este un imobil de patrimoniu, care, în timpul regimului comunist a fost naționalizat și care a fost, după Revoluție, sediul Băncii de Investiții și ulterior sediul altei bănci.
Abia scăpaseră bârlădenii de celebrul ghetou, sau de baia comunală, care devenise și ea un focar de infecție, că s-au pricopsit cu o nouă belea. Nimeni, nicio autoritate locală sau de ordine nu se poate pune cu celebra Neagra? Mai rău este că prin zonă trec mulți copii care merg zilnic la școală și sunt agresați de câini dar și de noua „proprietăreasă” a casei părăsite.

de Mihaela NICULESCU Mare iubitoare de câini, cunoscuta persoană fără adăpost, Maria (zisa Neagra), a improvizat un mini-padoc în centrul Bârladului. La intrarea într-o clădire părăsită, s-a aciuat de câteva luni, unde soarbe cu nesaț dintr-o pungă cu aurolac, hrănește câinii cu te miri ce, îi pupă-n bot și îi asmute către trecătorii care comentează atunci când se dau mai ales la copii. Toate se-ntâmplă chiar vis-a-vis de Poliția Barlad, în clădirea în care a funcționat, până acum 10 ani, sediul unei banci. Clădirea este proprietate bancii. Primaria le-a cerut reprezentantilor acestora, de nenumarate ori, să igienizeze locul, să înlocuiască…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

6 comments

  1. alungati-o din oras , impuscati-o luatii si pe tigani u ei ! scpatine de aurolaci si tiganii borfasi , halhari si psihopati ! orasul barlad a devenit sufocat de golanii si talharii!

  2. Culmea e ca totul e la cativa metri de fereastra politiei.Barladul a devenit raiul cainilor pentru ca primaria nu respecta legea sa-i stranga.

  3. pana la caini vedeti shaormeriile de la liceul industrial din spatele croluxului aici se distribuie etnobotanice! si ne mai mira m de ce sa se arunca de pe bloc unii!politia comunitara lipseste cu deavarsire ,iar jandarmii sunt rari pe strazi si stau cu fermi de vorba la un flirt cu femei . cred ca ar trebui ca populatia sa isi cumpere areme de auto aparare ! nu se mai poate !!!!!

  4. sa moara toti tigani din barlad…

%d blogeri au apreciat: